Χριστουγεννιάτικο brownie με frosting σοκολάτας

35 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Το brownie γίνεται χριστουγεννιάτικο με τα θρυμματισμένα candy canes. Είναι light και άκρως γευστικό.
Θερμίδες: 299/ μερίδα

Συστατικά

  • Για το brownie:
  • 1 κουτί έτοιμο μείγμα για brownie
  • 2κ. σούπας λάδι
  • 3/4φλ. Νερό
  • Για το frosting:
  • 6κ. σούπας πουρές αβοκάντο
  • 4κ. σούπας κακάο
  • 1/2κ. γλυκού εκχύλισμα μέντας
  • 1/4κ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • Μια πρέζα αλάτι
  • 1/2φλ. κομματάκια κουβερτούρας
  • Θρυμματισμένα καραμελένια μπαστουνάκια

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε το φούρνο στους 170°C.
  • Πάρε ένα πυρίμαχο τηγάνι 8 εκατοστών και άλειψε τον πάτο με λίγο λάδι.
  • Φτιάξε το μείγμα για το brownie σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και πρόσθεσε μέσα το νερό και το λάδι.
  • Ρίξε το μείγμα μέσα στο τηγάνι και ψήσε στο φούρνο για 30-33 λεπτά.
  • Τοποθέτησε τον πουρέ αβοκάντο, τη σκόνη κακάο, το εκχύλισμα μέντας και βανίλιας και το αλάτι σε έναν επεξεργαστή τροφίμων.
  • Χτύπησε τα υλικά μέχρι να γίνει λείο το μείγμα.
  • Λιώσε τα κομματάκια κουβερτούρας στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε ένα κατσαρολάκι σαν μπεν μαρί.
  • Πρόσθεσε τη λιωμένη σοκολάτα στον επεξεργαστή τροφίμων και ανακάτεψε μέχρι να συνδυαστούν τα υλικά.
  • Άπλωσε το μείγμα πάνω από το brownie και πασπάλισε με τα θρυμματισμένα καραμελένια μπαστουνάκια.
  • Κόψε το brownie σε 8 κομμάτια.

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164