Μια εύκολη σύνταγη με γευστική γέμιση που θα κάνει το φιλέτο σου ακόμα πιο νόστιμο.
Θερμίδες: 267/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 8 λεπτά φιλέτα κοτόπουλου
- 1/2φλ. λιαστές ντομάτες
- 1/2φλ. μοτσαρέλα κομμένη
- 1/2φλ. σπανάκι baby
- 1/4 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
- 1/2φλ. ψίχα ψωμιού
- 1/4φλ. τριμμένη παρμεζάνα
- Το χυμό από ένα λεμόνι
- 1κ. σούπας ελαιόλαδο
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Μαγειρικό σπρέι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Συνδύασε την τριμμένη φρυγανιά και το τριμμένο τυρί σε ένα ρηχό μπολ.
- Συνδύασε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και το πιπέρι σε ένα άλλο μπολ.
- Προθέρμανε το φούρνο στους 220°C .
- Ψέκασε ελαφρά ένα αντικολλητικό ταψί με μαγειρικό σπρέι.
- Τοποθέτησε κάθε φιλέτο πάνω σε μια επιφάνεια εργασίας, όπως ένα ξύλο κοπής.
- Μοίρασε πάνω από το κάθε φιλέτο τη λιαστή ντομάτα, τη μοτσαρέλα, το σπανάκι και το κρεμμύδι. Τύλιξε τα φιλέτα σαν ρολά και ένωσε τη ραφή με μια οδοντογλυφίδα.
- Μετέφερε κάθε ρολάκι στο μπολ με το ελαιόλαδο και έπειτα στο μπολ με την τριμμένη φρυγανιά. Ψέκασε την επιφάνεια από τα ρολάκια με μαγειρικό σπρέι..
- Ψήσε για 25 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν.
- Μοίρασε σε 8 πιάτα από ένα ρολάκι.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ