Ένας γευστικός και πολύχρωμος συνδυασμός που θα σε συνεπάρει. Φυσικά, μπορείς να απολαύσεις αυτό το πιάτο ακόμα κι αν κάνεις δίαιτα, καθώς έχει πολύ λίγες θερμίδες.
Θερμίδες: 274/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 450γρ. κοτόπουλο χωρίς πέτσα, κομμένο σε κομμάτια
- Αλάτι και πιπέρι
- 1/2κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1/2 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1 μικρή κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές φέτες
- 1/4κ. γλυκού πάπρικα
- 1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
- 1φλ. τοματίνια
- 1/2φλι. ζωμό κοτόπουλου
- 1/4κ. γλυκού κόκκινο πιπέρι
- 1/2κ. γλυκού φρέσκο θυμάρι
- 1/2φλ. ελιές
- 200γρ. βρασμένα σπαγγέτι
- 2κ. σούπας φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό για το γαρνίρισμα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Πασπάλισε το κοτόπουλο με αλάτι και πιπέρι.
- Σε ένα βαθύ τηγάνι ζέστανε το λάδι σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.
- Πρόσθεσε το κοτόπουλο και μαγείρεψε για περίπου 5 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν ελαφρά, γυρίζοντάς τα πλευρά περιστασιακά.
- Πρόσθεσε μέσα το κρεμμύδι, την πιπεριά και την πάπρικα και μαγείρεψε για 2-3 λεπτά ακόμα.
- Στη συνέχεια προσθέστε το σκόρδο, τα τοματίνια, το ζωμό, το κόκκινο πιπέρι, το θυμάρι και το αλάτι.
- Άφησέ τα να πάρουν μια βράση, χαμήλωσε τη θερμοκρασία και κάλυψε την κατσαρόλα με ένα καπάκι.
- Άφησά τα σιγοβράσουν για 10 λεπτά και στη συνέχεια πρόσθεσε τα σπαγγέτι και τις ελιές.
- Ανακάτεψε και σέρβιρε σε 4 πιάτα.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ