Μπορεί να νόμιζες ότι αυτή η συνταγή θα σε φορτώσει με θερμίδες, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν. Οι σωστές επιλογές κάνουν αυτό το πιάτο light και φιλικό στη δίαιτά σου.
Θερμίδες: 259/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 μεσαίες πατάτες κομμένες
- 2κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1κ. γλυκού πάπρικα
- 1/4κ. γλυκού σκόνη τσίλι
- 1/4κ. γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη
- 1/4κ. γλυκού σκόνη σκόρδου
- 1/8κ. γλυκού κύμινο
- Χοντρό αλάτι
- Πιπέρι
- 1 φέτα μπέικον κοτόπουλου, μαγειρεμένο και ψιλοκομμένο
- 1/3φλ. τυρί τσένταρ τριμμένο
- 2κ. σούπας ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια
- 1κ. σούπας τουρσί κομμένο σε φέτες
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200°C.
- Άπλωσε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί.
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε τις κομμένες πατάτες, το λάδι, την πάπρικα, τη σκόνη τσίλι, το κρεμμύδι σε σκόνη, τη σκόνη σκόρδου, το κύμινο, το αλάτι και το πιπέρι.
- Άπλωσε τις πατάτες στη λαδόκολλα και ψήσε τες για 25 λεπτά.
- Αφαίρεσε τις πατάτες από το φούρνο και πρόσθεσέ τες σε ένα αντικολλητικό ταψί.
- Ρίξε από πάνω το τυρί, το μπέικον, τα κρεμμύδια και το τουρσί και ψήσε για 3 λεπτά ακόμα.
- Μοίρασε τις πατάτες σε δύο πιάτα.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ