Μια ελαφριά συνταγή που μπορείς να απολαύσεις σαν ορεκτικό ή να συνοδεύσεις το κρέας σου.
Θερμίδες: 195/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/4φλ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
- 3 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
- Αλάτι και πιπέρι
- 680γρ. μανιτάρια
- 1/2φλ. παρμεζάνα τριμμένη
- 2κ. σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 190°C.
- Λάδωσε ελαφρά ένα αντικολλητικό ταψί.
- Σε ένα μικρό μπολ ανακάτεψε τη μαργαρίνη και το σκόρδο.
- Πρόσθεσε μέσα στο μπολ λίγο αλατοπίπερο.
- Μοίρασε το μείγμα που μόλις έφτιαξες στα μανιτάρια.
- Κάνε το ίδιο και με την παρμεζάνα.
- Άπλωσε τα μανιτάρια στο ταψί και ψήσε για 12-15 λεπτά.
- Αφαίρεσέ τα από το φούρνο, πασπάλισε με λίγο μαϊντανό και σέρβιρε σε 4 πιάτα.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ