Μια light συνταγή που μπορείς να την απολαύσεις το πρωί, αλλά και κάθε ώρα της ημέρας.
Θερμίδες: 75/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1/2 κίτρινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
- 1/2 κολοκυθάκι, τεμαχισμένο
- 1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
- 8 μεγάλα αυγά
- 2φλ. baby ρόκα
- 1/4φλ. τριμμένο τυρί παρμεζάνα
- Αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200°C.
- Πάρε 12 φορμάκια για muffins.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία, ρίξε το ελαιόλαδο και σόταρε το κρεμμύδι και το σκόρδο για περίπου 4 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
- Πρόσθεσε το κολοκύθι και την πιπεριά και μαγείρεψε για 2 λεπτά ακόμα.
- Γεμίστε τα 2/3 από κάθε φορμάκι με το μείγμα λαχανικών.
- Σε ένα μεγάλο μπολ χτύπησε μαζί τα αυγά, τη ρόκα, το τυρί, το πιπέρι και το αλάτι.
- Γέμισε με το μείγμα τα φορμάκια.
- Ψήσε για 20 λεπτά και σέρβιρε από ένα σε κάθε πιάτο.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ