Μια συνταγή χωρίς λιπαρά και ζάχαρη, άκρως φιλική στη δίαιτά σου.
Θερμίδες: 277/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2φλ. τρίμμα καρύδας
- 4κ. σούπας λάδι καρύδας
- 1/2φλ. αλεύρι ολικής αλέσεως
- 6κ. σούπας μέλι
- 2 ώριμα αβοκάντο (τη σάρκα)
- 1/4φλ. σκόνη κακάο
- 1κ. σούπας Kahlua
- 2κ. σούπας γάλα καρύδας
- Μια πρέζα αλάτι
- Λιωμένη κουβερτούρα για το σερβίρισμα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίξε το τρίμμα καρύδας και σόταρέ το για πέντε λεπτά, μέχρι να ροδίσει.
- Κράτησε στην άκρη μισό φλιτζάνι για το σερβίρισμα.
- Σε ένα μεγάλο μπολ άδειασε την υπόλοιπη ποσότητα καρύδας, το λάδι καρύδας, το αλεύρι και μια κουταλιά της σούπας μέλι.
- Ανακάτεψε όλα τα υλικά.
- Πάρε μια πιατέλα για τάρτα, ρίξε μέσα το μείγμα που μόλις έφτιαξες και πίεσέ το στον πάτο και στις άκρες.
- Άφησέ το στην άκρη.
- Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων πρόσθεσε το αβοκάντο, το κακάο τις υπόλοιπες πέντε κουταλιές μέλι, το kahlua, το γάλα καρύδας και το αλάτι.
- Χτύπησέ τα μέχρι να πάρουν κρεμώδη υφή.
- Ρίξε το μείγμα που μόλις έφτιαξες πάνω στην τάρτα, πασπάλισε με καρύδα και τη λιωμένη κουβερτούρα.
- Βάλε την τάρτα στο ψυγείο να κρυώσει και έπειτα χώρισέ την σε 8 κομμάτια.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ