Πέρκα με κινόα και καλαμπόκι

25 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες

 

Αν σου αρέσει το ψάρι, τότε αυτή η συνταγή είναι ιδανική για σένα. Ένα πρωτεϊνούχο πιάτο που απαρτίζεται από ψάρι και κινόα, με χαρακτηριστικό τη γεύση και τις λίγες θερμίδες.

Θερμίδες: 298/ μερίδα

 

Συστατικά

 

  • 1/2φλ. άψητη κινόα
  • 2 φιλέτα πέρκα
  • Μια πρέζα καπνιστή πάπρικα
  • 2/3φλ. καλαμπόκι
  • 3κ. σούπας χυμό λάιμ
  • 1/2κ. γλυκού σκόνη σκόρδου
  • 1/2κ. σούπας σκόνη κρεμμυδιού
  • 1/4φλ. κόλιαντρο ψιλοκομμένο
  • Αλάτι – πιπέρι για τη γεύση

Τρόπος Μαγειρέματος

 

  • Βράσε την κινόα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι πρόσθεσε λίγο λάδι και ζέστανέ το σε μέτρια θερμοκρασία.
  • Πασπάλισε το ψάρι με πάπρικα και ψήσε την κάθε πλευρά για 3 λεπτά.
  • Ανακάτεψε την κινόα με το καλαμπόκι, τη σκόνη σκόρδου, τη σκόνη κρεμμυδιού, το χυμό λάιμ, το αλάτι, το πιπέρι και το κόλιανδρο.
  • Μοίρασε σε δύο πιάτα και τοποθέτησε δίπλα από την κινόα την πέρκα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164