Το trick της Hailey Bieber για πλούσια χείλη

Η Hailey Bieber είναι ένα από τα διασημότερα top models και σύζυγος του Justine. Αυτά είναι γνωστά πιστεύω. Όσο αφορά στο beauty είναι συχνά πηγή έμπνευσης αφού τολμά να χρησιμοποιεί έντονες αποχρώσεις σε μάτια και χείλη με τελευταίο το vampy lip make up look που λατρέψαμε όλες. Επίσης είναι τολμηρή και το απόδειξε πριν από μερικές εβδομάδες που εμφανίστηκε με φυσικά, καστανά μαλλιά αφήνοντας πίσω της το εμβληματικό California blonde hair look της. 

Επίσης φροντίζει πολύ την επιδερμίδα της και ακολουθεί πιστά τις συμβουλές των skin experts ενώ γνωρίζει μικρά tricks που τονίζουν τα χαρακτηριστικά της με τον ωραιότερο τρόπο. Και σήμερα έχω για σένα ένα από αυτά που είμαι σίγουρη πως θα σου φανεί πολύ χρήσιμο. Έχει να κάνει με τα χείλη και το μικρό μυστικό της που τα κάνει να δείχνουν μεγαλύτερα και πιο πλούσια. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Phillips (@maryphillips)

Η Hailey κάνει περίγραμμα με το μολύβι χειλιών “βγαίνοντας” ελάχιστα έξω από τη φυσική γραμμή. Φροντίζει το μολύβι να έχει την ίδια ακριβώς απόχρωση με το κραγιόν ή lip gloss ώστε να μην γίνεται αντιληπτό το μικρό της μυστικό. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Δεν έχεις παρά να το ακολουθήσεις. Είναι πανεύκολο και το μόνο που θα χρειαστείς, εκτός από το κατάλληλο προϊόν είναι να κρατήσεις το χέρι όσο πιο σταθερό μπορείς. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164