Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σοκαριστικές αποκαλύψεις από την 30χρονη – «Μου έλεγε ότι είμαστε πανηδονιστές και μου ζητούσε χυδαία πράγματα»

Μόνο σοκ μπορούν να προκαλέσουν οι αποκαλύψεις της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου για τη σχέση τους.

Όπως μετέδωσε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, η 30χρονη καταγγέλλουσα ετοιμάζει αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τη μήνυση που έχει ήδη καταθέσει για τη διαρροή ροζ βίντεο με εκείνη χωρίς τη συγκατάθεσή της. 

Μάλιστα, αυτά που δηλώνει στο Star σοκάρουν, αναφέροντας πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος της έλεγε ότι είναι πανηδονιστές και πως επιθυμούσε η σύντροφός του να συνευρίσκεται ερωτικά με άλλους άντρες. 

«Στον υπολογιστή του είχε φακέλους από 50 γυναίκες. Τον ρώτησα γιατί τα έχεις και μου είπε ότι είναι πρώην και τα έχει για αρχείο. Ήταν πιεστικός. Μου έστελνε άσεμνα μηνύματα και γυμνές φωτογραφίες από άλλες γυναίκες. Μου έλεγε σ’ αγαπώ και μου ζητούσε ακραία πράγματα.

Αυτός είναι και ο λόγος που χωρίσαμε, δεν μπορούσα να υποστηρίξω αυτά που ζητούσε και ήταν χυδαία που θεωρούνται και ποινικά κολάσιμα. Μου ζητούσε να βρεθούμε ερωτικά και με άλλα άτομα πράγμα που ούτε καν το συζητούσα. 

 

Μου ζητούσε να βρεθώ με άλλους άντρες, να το τραβήξω βίντεο και να του το στείλω. Το τελευταίο εξάμηνο της σχέσης άρχισε να γίνεται πιεστικός. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ήταν τόσο ακραίος. Μου έλεγε ότι είμαστε πανηδονιστές και ότι είναι απόλυτα φυσιολογικά όλα αυτά» περιέγραψε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164