Ένα χορτοφαγικό σάντουιτς που τρώγεται ζεστό αλλά και κρύο. Έχει λίγες θερμίδες και είναι ιδανικό για κάθε δίαιτα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 274/ μερίδα
Συστατικά
- 1φλ. τυρί ρικότα
- 1κ. σούπας φρέσκο βασιλικό και μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
- 1κ. γλυκού ελαιόλαδο
- Αλάτι και πιπέρι
- 1 μανιτάρι portobello
- 1 μέτριο κολοκυθάκι, κομμένο κατά μήκος
- 1/2 μελιτζάνα, κομμένη σε φέτες
- 1/2 κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
- 1/2 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε φέτες
- 2κ. γλυκού αποξηραμένη ρίγανη
- 1 ψωμί ciabatta
- 1/2 baby ρόκα
- Λίγο σιρόπι βαλσαμικού
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε το τυρί ricotta, το φρέσκο βασιλικό και μαϊντανό, τη σκελίδα σκόρδο, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι.
- Τοποθέτησε το μανιτάρι, το κολοκυθάκι, τη μελιτζάνα, το κρεμμύδι και την πιπεριά σε ένα αντικολλητικό ταψί.
- Πασπάλισε με λίγο λάδι και με ρίγανη.
- Ψήσε τα λαχανικά στο φούρνο στο γκριλ ή στην ψησταριά μέχρι να μαλακώσουν.
- Πάρε το ψωμάκι, άπλωσε μέσα το μείγμα με το τυρί, τα ψημένα λαχανικά, τη ρόκα και λίγο σιρόπι βαλσαμικού.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ