Δροσερές και light γρανίτες με πλούσια γεύση που δεν θα επιβαρύνουν τη δίαιτά σου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 51/ μερίδα
Συστατικά
- Για τη ροζ στρώση:
- 3/4φλ. κόκκινα βατόμουρα
- 3/4φλ. φράουλες
- 170γρ. γιαούρτι φράουλας χωρίς λιπαρά
- 1φλ. θρυμματισμένο πάγο
- Για τη λευκή στρώση:
- 400γρ. γιαούρτι χωρίς λιπαρά
- 2κ. σούπας ζάχαρη
- 1φλ. θρυμματισμένο πάγο
- Για τη μοβ στρώση:
- 1φλ. blueberries
- 1/2φλ. blackberries
- 170γρ. γιαούρτι βατόμουρου χωρίς λιπαρά
- 1φλ. θρυμματισμένο πάγο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μπλέντερ χτύπησε τα υλικά για τη ροζ στρώση.
- Βάλε το μείγμα σε ένα μπολ και κάνε το ίδιο και με τις άλλες στρώσεις.
- Πάρε 16 θήκες για γρανίτες.
- Άδειασε την πρώτη στρώση, καλύπτοντας το 1/3 της θήκης.
- Βάλε τις θήκες στην κατάψυξη.
- Μετά από μισή ώρα βγάλε τις θήκες από την κατάψυξη και βάλε μέσα τα ξυνάλια.
- Βάλε τις θήκες στην κατάψυξη για μια ώρα.
- Βάλε την επόμενη στρώση ( καλύπτοντας το 1/3 της θήκης) και τοποθέτησε τις θήκες για 1 ώρα στην κατάψυξη.
- Βάλε την επόμενη στρώση και τοποθέτησε τις θήκες για 2 ώρες στην κατάψυξη.
- Είναι έτοιμες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ