Μια απλή συνταγή που με νόστιμη γεύση και λίγες θερμίδες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 298/ μερίδα
Συστατικά
- 2φλ. άβραστες βίδες ολικής αλέσεως
- 2φλ. μπρόκολο
- 1/4φλ. κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
- 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
- 1 κολοκυθάκι κομμένο σε λωρίδες
- 2 σκελίδες σκόρδο, κομμένες σε φέτες
- 1/2φλ. ζωμό κοτόπουλου ή λαχανικών
- 1φλ. τοματίνια κομμένα στη μέση
- 1/2φλ. φρέσκα φύλλα βασιλικού, σχισμένα σε κομμάτια
- 1κ. σούπας χυμό λεμονιού
- 1/2κ. γλυκού αλάτι
- 1/4κ. γλυκού μαύρο πιπέρι
- 1/4κ. γλυκού κόκκινο πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Μαγείρεψε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας.
- Πρόσθεσε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία.
- Πρόσθεσε το μπρόκολο, τα κρεμμύδια, την κόκκινη πιπεριά και τα κολοκυθάκια.
- Πασπάλισε με λίγο αλάτι και μαγείρεψε για 5 λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά, μέχρι τα κρεμμύδια είναι ημιδιαφανή.
- Πρόσθεσε το σκόρδο και μαγείρεψε για 30 δευτερόλεπτα έως 1 λεπτό.
- Πρόσθεσε το ζωμό και τις ντομάτες και μαγείρεψε για άλλα 3 λεπτά.
- Πρόσθεσε τα ζυμαρικά
- Αφαίρεσε το τηγάνι από το μάτι και ρίξε τα φύλλα βασιλικού.
- Πασπάλισε με χυμό λεμονιού, λίγο αλάτι, μαύρο και κόκκινο πιπέρι και μοίρασε σε 4 πιάτα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ