Μια συνταγή για όσες κάνουν αποτοξίνωση από τα ζυμαρικά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 214/ μερίδα
Συστατικά
- 6 μεγάλα κολοκυθάκια κομμένα σε λωρίδες (σαν noodles)
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 16 τοματίνια κομμένα στη μέση
- 8κ. σούπας καλαμπόκι
- Για την πέστο:
- 2 ώριμα αβοκάντο
- 1φλ.φρέσκα φύλλα βασιλικού
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 1/4φλ. κουκουνάρι
- 2κ. σούπας χυμό λεμονιού
- 1/2κ. γλυκού αλάτι
- 3κ. σούπας ελαιόλαδο
- Λίγο πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Άφησε το κολοκυθάκι πάνω σε χάρτινες πετσέτες, έτσι ώστε να φύγει το υπερβολικό νερό.
- Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων πρόσθεσε το αβοκάντο, τα φύλλα βασιλικού, το σκόρδο, το κουκουνάρι, το χυμό λεμονιού και το αλάτι.
- Χτύπησε τα υλικά μέχρι να λιώσουν.
- Στη συνέχεια, πρόσθεσε το ελαιόλαδο σταδιακά μέχρι να γίνει το μείγμα κρεμώδες.
- Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι πρόσθεσε το ελαιόλαδο και σόταρε τα κολοκυθάκια για περίπου 1 έως 2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
- Βάλε τα κολοκυθάκια σε ένα μεγάλο μπολ και πρόσθεσε την πέστο αβοκάντο.
- Πασπάλισε με πιπέρι και σέρβιρε σε 8 πιάτα μαζί με τα τοματίνια και το καλαμπόκι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ