GNTM 4 – Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Ζευγάρι με τον Ντίνο Κρίτση! Η αντίδραση του μοντέλου στην αποκάλυψη της σχέσης τους

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του GNTM 4 και όχι μόνο κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ και ένα συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων αλλά όπως αποκάλυψε η ίδια… κέρδισε και στην αγάπη!

Η νικήτρια του GNTM 4 σε δηλώσεις της στο star.gr αποκάλυψε ότι διατηρεί σχέση με τον πρώην συμπαίκτη της Ντίνο Κρίτση, με τον οποίον ήρθαν κοντά και ερωτεύτηκαν μέσα στο σπίτι του reality μόδας. 

«Με τον Ντίνο είμαστε μαζί, οπότε χάρηκε πάρα πολύ για εμένα… Ήταν πολύ χαρούμενος, ενθουσιάστηκε, αγχώθηκε κιόλας» αποκάλυψε η Κυβέλη για την προσωπική της ζωή.

 

Βέβαια πριν λίγο διάστημα είχε βγει και είχε μιλήσει σε τηλεοπτικές εκπομπές… ο σύντροφος της Κυβέλης, Μάριος Κρητικός. Ο ίδιος είχε τονίσει χαρακτηριστικά: «Δε το βρίσκω τόσο εύκολο να γεννηθούν συναισθήματα μέσα στο GNTM, δε φοβάμαι κάτι τέτοιο, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Κυβέλη». Μάλλον αυτή η σχέση πλέον δεν υφίσταται…

Το πρωί της Τρίτης, ο Ντίνος Κρίτσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και βλέποντας τις δηλώσεις της αγαπημένης του επιβεβαίωσε με τη σειρά του ότι είναι ζευγάρι. 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164