Μια γευστική σαλάτα που τρώγεται και κρύα και ζεστή
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 264/ μερίδα
Συστατικά
- Για τη σαλάτα:
- 1φλ. άβραστο κριθαράκι
- 2φλ. ψημένο κοτόπουλο, κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 2φλ. ψιλοκομμένο αγγούρι
- 2κ. σούπας baby σπανάκι
- 2φλ. καλαμπόκι
- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- 4κ. σούπας κατσικίσιο τυρί
- Για το dressing:
- Ελαιόλαδο
- Χυμό λεμονιού
- Φρέσκος άνηθος, ψιλοκομμένος
- Λίγα πράσινα κρεμμύδια, κομμένα σε φέτες
- Αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Μαγειρέψτε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Ζέστανε λίγο ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια θερμοκρασία.
- Πρόσθεσε το σκόρδο και το καλαμπόκι και σόταρε μέχρι το καλαμπόκι να είναι τρυφερό.
- Ανακάτεψε όλα τα υλικά για τη σαλάτα και το dressing σε ένα μεγάλο μπολ.
- Μοίρασε σε 4 πιάτα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ