Απολαυστική και τραγανή συνταγή που θα σε ενθουσιάσει.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 170/ μερίδα
Συστατικά
- 2φλ. γάλα καρύδας
- 2κ. γλυκού ξύσμα λάιμ
- 1/4φλ. χυμό λάιμ
- 3/4φλ. ζάχαρη
- 1/8κ. γλυκού αλάτι
- 6 μπισκότα τύπου digestive τριμμένα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανακάτεψε μαζί το γάλα καρύδας, το ξύσμα λάιμ, το χυμό λάιμ, τη ζάχαρη και το αλάτι σε ένα μεσαίο μπολ.
- Βάλε το μπολ στο ψυγείο για 2 ώρες.
- Πάρε 9 καλούπια και πρόσθεσε λίγο μπισκότο.
- Γέμισε το μισό καλούπι με το μείγμα που είχες στο ψυγείο.
- Βάλε τα καλούπια στην κατάψυξη για 20 λεπτά.
- Βγάλ’ τα από την κατάψυξη και πρόσθεσε λίγο ακόμα μπισκότο και από πάνω το υπόλοιπο μείγμα.
- Βάλε τα στην κατάψυξη και μετά από 20 λεπτά βγάλε τα ξανά και πρόσθεσε λίγο ακόμα μπισκότο και τα ξυλάκια.
- Άφησέ τα να παγώσουν για 2 ώρες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ