Τέλεια συνταγή για κάθε ώρα της ημέρας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 296/ μερίδα
Συστατικά
- 4 φέτες χωριάτικο ψωμί
- Σπρέι μαγειρικής
- 2φλ. ρόκα
- 1κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1+1/2κ. γλυκού φρέσκο χυμό λεμονιού
- 1/2κ. γλυκού αλάτι
- 1/2κ. γλυκού πιπέρι
- 4 μεγάλα αυγά
- 3/4φλ. τυρί ricotta
- 1/4φλ. τριμμένη παρμεζάνα
- 1κ. γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ψήσε στην τοστιέρα το ψωμί.
- Ανακάτεψε τη ρόκα με 2 κουταλάκια του γλυκού λάδι, το χυμό λεμονιού, 1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και 1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι.
- Ζέστανε το υπόλοιπο 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
- Ρίξε τα αυγά στο τηγάνι και μαγείρεψε για 2 λεπτά ή μέχρι να είναι έτοιμα.
- Συνδύασε 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, το τυρί ricotta, την παρμεζάνα και το θυμάρι.
- Χώρισε το μείγμα με τα τυριά στις 4 φέτες ψωμιού και από πάνω βάλε τη ρόκα.
- Πρόσθεσε από πάνω τα αυγά, το υπόλοιπο 1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και 1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ