Ελαφριά συνταγή με λίγες θερμίδες και τέλεια γεύση.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 245/ μερίδα
Συστατικά
- Για τη μαρινάδα:
- 2κ. σούπας ελαιόλαδο
- Χυμός από μισό λεμόνι
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1κ. γλυκού τσίλι σε σκόνη
- 1/2κ. γλυκού κύμινο
- 1κ. γλυκού αποξηραμένη ρίγανη
- 1κ. γλυκού αλάτι
- 2κ. σούπας κόλιανδρο ψιλοκομμένο
- Για το κοτόπουλο:
- 3 φιλέτα κοτόπουλο στήθος
- 1/2 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε φέτες
- 1/2 κίτρινη πιπεριά, κομμένη σε φέτες
- 1/2 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε φέτες
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μικρό μπολ, χτύπησε μαζί το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, τη σκόνη τσίλι, το κύμινο, την ρίγανη, το αλάτι και το κόλιανδρο.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξε μέσα τα κοτόπουλα και τη μαρινάρα.
- Άφησέ το να μαριναριστεί όλη τη νύχτα.
- Αφού μαριναριστεί, μοίρασε στο κέντρο τις πιπεριές.
- Τύλιξε το κοτόπουλο και “σφράγισέ” το με μια οδοντογλυφίδα.
- Βάλε τα κοτόπουλα σε ένα ταψί και ρίξε από πάνω λίγη από τη μαρινάρα.
- Ψήσε το κοτόπουλο για 25-30 λεπτά στους 190°C.
- Μοίρασε από ένα σε κάθε πιάτο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ