Survivor: Πώς το υποδέχτηκαν οι τηλεθεατές – Ποιους λάτρεψαν, με ποιους δυσαρεστήθηκαν

Το Survivor επέστρεψε, με ελικόπτερα, αστυνομική συνοδεία και τους χρήστες του twitter στα καλύτερά τους! Το βράδυ της Κυριακής 26 Δεκεμβρίου ο Γιώργος Λιανός σήμανε την αρχή για τον νέο κύκλο του Survivor ο οποίος και αναμένεται να μας απασχολήσει τους επόμενους μήνες.

Survivor – Όσα είδαμε στο πρώτο επεισόδιο

Χωρίς πολλά λόγια και έχοντας κάνει τις πρώτες συστάσεις ο Γιώργος Λιανός με τους 24 παίκτες, Μαχητές και Διάσημοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με φόρα, νεύρα και απρόοπτα.

 

Παρακολουθώντας πάντως τα σχόλια στα social media, οι τηλεθεατές μάλλον έμειναν έκπληκτοι με την ομάδα των Διάσημων παικτών, αφού από αλλού του περιμένανε και από αλλού τους ήρθε.

Survivor 5: Οι χρήστες στο twitter ξεκίνησαν κάνοντας αναδρομή στα παλιά, την τιμητική του φυσικά είχε ο περσινός νικητής, Σάκης Κατσούλης, αλλά και ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια έχει αποσπάσει θετικές κριτικές ως παρουσιαστής του Survivor.

 

 

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Ιντρίγκαρε τους τηλεθεατές,  απογοήτευσε στο twitter.

Από τους πρώτους συμμετέχοντες που είδαμε να ξεσπαθώνουν μπροστά στην κάμερα ήταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία ένιωσε τον ανταγωνισμό από τους συμπαίκτες της. 

Την ώρα πάντως των αγωνισμάτων, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου απογοήτευσε με τις επιδόσεις της.

 

 

 

 

 

Λάμπρος Κωνσταντάρας – Η ανατροπή του φετινού Survivor;

Ο γνωστός δημοσιογράφος πέρασε δύσκολα την πρώτη του νύχτα στον Άγιο Δομίνικο, αφού όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος, δεν είχε… ζοριστεί ποτέ στην προσωπική του ζωή εκτός Survivor.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έκανε την ανατροπή αφού τα πήγε μια χαρά στα πρώτα αγωνίσματα φέρνοντας μάλιστα πόντο για την ομάδα του.

Τεράστια έκπληξη στο twitter η επιτυχία του Λάμπρου Κωνσταντάρα…

 

 

 

 

Βαλάντης – Όλοι μιλούν για τον νέο… Τριαντάφυλλο του φετινού Survivor

Φτάνοντας στην παραλία, ο Βαλάντης στράφηκε κατά του Γιάννη Χατζηγεωργίου, ο οποίος την είδε… επιστάτης, όπως δήλωσε ο τραγουδιστής, φανερά ενοχλημένος από την συμπεριφορά του συμπαίκτη του.

Ο Βαλάντης ήρθε για να… ανάψει φωτιές στο φετινό Survivor;

 

 

 

Από τους Mαχητές, ο Γιώργος Κατσαουνάκης κέρδισε αμέσως την προσοχή και το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, όταν μίλησε ανοιχτά για τις οικονομικές τους δυσκολίες, αλλά και την βραδιά που αναγκάστηκε να κοιμηθεί σε ένα παγκάκι στο Μοναστηράκι.

 

To Survivor επέστρεψε αλλά μάλλον κάποιοι λείπουν αισθητά από τον Άγιο Δομίνικο, αφού η επιτυχία του περσινού κύκλου δεν σβήνει εύκολα από το ελληνικό twitter – Δες παρακάτω μερικές από τις συγκρίσεις που έκαναν οι χρήστες στο twitter:

 

 

 

 

Και ήταν μόνο η αρχή!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164