Μια γευστική σαλάτα που μπορείς να απολαύσεις σαν κυρίως πιάτο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 300/ μερίδα
Συστατικά
- 1 κιλό πατάτες baby βρασμένες
- 1 τσαμπί σπαράγγια
- 4 πράσινα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1/3φλ. ελαιόλαδο
- Αλάτι και πιπέρι
- 3κ. σούπας μαργαρίνη
- 2κ. σούπας ξύδι
- 1κ. γλυκού μέλι
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1/2φλ. ψιλοκομμένο βασιλικό
- 1/4φλ. φρέσκο κόλιαντρο ψιλοκομμένο
- 2κ. σούπας σχοινόπρασο
- 4 αυγά βρασμένα
- 1/2φλ. φρυγανισμένα αμύγδαλα ψιλοκομμένα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε το ελαιόλαδο, τη μαργαρίνη, το ξύδι, το σκόρδο, το μέλι, το βασιλικό, το κόλιανδρο, το σχοινόπρασο, λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι.
- Σε μια σχάρα ή στον φούρνο ψήσε ελαφρώς τις πατάτες και τα σπαράγγια.
- Πρόσθεσε σε ένα μπολ το μείγμα με το ελαιόλαδο, τις πατάτες, τα σπαράγγια, τα κρεμμύδια, τα αυγά και τα φρυγανισμένα αμύγδαλα.
- Μοίρασε τη σαλάτα σε 8 πιάτα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ