Στάθης Παναγιωτόπουλος: Όσα δήλωσε ο δικηγόρος του για την ψυχολογική του κατάσταση αφού αφέθηκε ελεύθερος

Το πρωί της Τετάρτης 29/12 ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου μίλησε με τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή «Super Κατερίνα», δίνοντας τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του πελάτη του.

Ο δικηγόρος, Γιώργος Δακουράς, μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως αισθάνεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά την απόφαση του εισαγγελέα και του ανακριτή, να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ενώ μίλησε και για τη στήριξη της οικογένειάς του.

«Η ικανοποίηση είναι πολύ μεγάλη γιατί κατέστη εφικτό να κρατήσουμε την υπόθεση σε αυτό το στάδιο της ανάκριση, δεδομένης της άσκησης της ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος για τις δύο τελευταία πράξεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Ήταν πολύ σημαντικό σε αυτό το στάδιο της ανάκρισης να γίνει κατανοητό ότι ο εντολέας μου δεν είναι ύποπτος για νέες αξιόποινες πράξεις ή ύποπτος φυγής» είπε αρχικά ο Γιώργος Δακουράς. 

Όσον αφορά την ψυχολογική κατάσταση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο δικηγόρος του σχολίασε: «Πέρα από την ικανοποίηση που νιώθει αφού αφέθηκε ελεύθερος. Το πως είναι ένας άνθρωπος που κρατήθηκε για δύο κακουργήματα, είναι αυτονόητο πως μπορεί να νιώθει. Όσο και αν κατηγορήθηκε για συμπεριφορές που πραγματικά έχουν ιδιαίτερη απαξία, δεν παύει να είναι ένας άνθρωπος σαν όλους τους άλλους». 

Για τη στήριξή της οικογένειας του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο Γιώργος Δακουράς δήλωσε: «Η οικογένειά του τον στηρίζει όλο αυτό το διάστημα και φυσικά ο αδερφός του είναι πάντα στο πλευρό του». 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164