Μπορεί τις γιορτινές μέρες να έφαγες λίγο παραπάνω, όμως, ακόμα και σήμερα θες το γλυκάκι σου. Ένα light επιδόρπιο γιαουρτιού με καραμελωμένα κρεμμύδια που θα ικανοποιήσει τη λιγούρα σου με τον πιο υγιεινό τρόπο!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 μεγάλα αχλάδια
- 2-3 κουτ. της σούπας μέλι
- 2 κεσεδάκια γιαούρτι
- 2 κουτ. του γλυκού ζάχαρη
- 2 κουτ. του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, καθαρίζεις και κόβεις τα αχλάδια σε μικρά κομμάτια.
- Μεταφέρεις τα αχλάδια σε ένα τηγάνι, ρίχνεις το μέλι και τα σοτάρεις, μέχρι να καραμελωθούν.
- Σε ένα μπολ, ενοποιείς ανακατεύοντας το γιαούρτι, τη ζάχαρη και τη βανίλια, μέχρι να σχηματιστεί ένα κρεμώδες γεύμα.
- Σερβίρεις σε ένα μπολ, βάζοντας στη βάση το μείγμα με το γιαούρτι και από πάνω το αχλάδι. Γαρνίρεις με λίγο μέλι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ