Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απούσα από το Κάτι Ξαναψήνεται – «Ο ιός με επισκέφτηκε και μένα»

Ο κορονοϊός «χτύπησε» και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία απουσίαζε από τα γυρίσματα της εκπομπής, Κάτι Ξαναψήνεται.

Η παρουσιάστρια αμέσως ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για την κατάσταση της υγείας της, καθοδηγώντας τους ωστόσο μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου η κυρία Ρένα (πρώην παίκτρια) επέστρεψε στο Κάτι Ξαναψήνεται, όπου και κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, στην εβδομάδα της δεύτερη ευκαιρίας.

«Ο ιός με επισκέφτηκε και μένα. Τι να κάνουμε… δεν κάνει διακρίσεις, δεν θα είμαι κοντά σας, δεν θα είμαι στο σημερινό επεισόδιο, πολύ στεναχωριέμαι. Παρόλα αυτά θέλω τηλεφωνικά να πούμε δυο πραγματάκια γιατί θέλω να νιώθεις ότι είναι σαν να βρίσκομαι εκεί κοντά σου, άλλωστε είμαι σίγουρη για σένα. Είσαι παλιά γνώριμη», ανέφερε στην αρχή του επεισοδίου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Να υπενθυμίσουμε πως τα γυρίσματα της εκπομπής που προβλήθηκε έχουν πραγματοποιηθεί εδώ και καιρό, αφού η παρουσιάστρια τις τελευταίες μέρες είναι μια χαρά  στην υγεία της.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164