Αναστασία Έδεν: Συγκλονίζει η τραγουδίστρια για τον εγκλωβισμό στο αεροδρόμιο – «Σκηνές πολέμου»

Τα όσα βίωσε κατά την αναμονή της στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος περιέγραψε η Αναστασία Έδεν στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Η μουσικός – τραγουδίστρια έζησε εφιαλτικές ώρες εγκλωβισμένη στο αεροδρόμιο από τον χιονιά, μη έχοντας καμιά ενημέρωση από την αεροπορική εταιρία.

«Ανήκω σε αυτούς που εγκλωβίστηκαν στο αεροδρόμιο. Καμία ενημέρωση δεν είχαμε και εμείς. Εκεί που φτάσαμε, τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα, με μεγάλη αναμονή, ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής, αποσκευές που χανόντουσαν και ουρές για δήθεν δωμάτιο διανυκτέρευσης από την αεροπορική εταιρία, κάτι που δεν υφίσταται, αφού έπρεπε να πληρώσεις από την τσέπη σου τα μισά», ανέφερε αρχικά η μουσικός.

Και συνέχισε: «Φαγητό και νερό δεν μα δόθηκαν καθόλου, με ηλικιωμένες γυναίκες και μωρά κάτω στο πάτωμα, στα πλακάκια, ούτε μια κουβέρτα. Ήταν απίστευτο αυτό που ζήσαμε, ήταν σκηνές πολέμου. Ερχόντουσαν άνθρωποι με σπασμούς από το κρύο, οι οποίοι έφταναν από την Αττική Οδό, δεν κοιμηθήκαμε όλο το βράδυ…

Βγήκαμε έξω στον προαστιακό περιμένοντας το τρένο, το οποίο όταν έφτασε από την απέναντι αποβάθρα, ο κόσμος από την απελπισία του, διέσχισε τις γραμμές. Στο τρένο ταξιδεύανε άνθρωποι μέσα στις τουαλέτες. Μιλάμε για τόσο συνωστισμό», ανέφερε στο Live News.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164