Μια δροσερή σαλάτα με υπέροχη γεύση και ελάχιστες θερμίδες. Βάλ’την στο νηστίσιμο τραπέζι και θα έχεις μεγαλύτερη ποικιλία που θα σε χορτάσει χωρίς να σε παχύνει.
Θερμίδες 68/Μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3 κ.σ. ξύδι ρυζιού (αν δεν βρεις βάλε απλό λευκό ξύδι)
- 1 κ.σ. ζάχαρη
- Λίγο σησαμέλαιο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 μεγάλο αγγουράκι κομμένο στη μέση κατά μήκος
- 300γρ. ραπανάκια φρέσκα κομμένα σε φετούλες
- 1 μικρό ματσάκι φύλλα κόλιαντρου
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανάμειξε σε ένα μπολ το ξύδι, τη ζάχαρη και το σησαμέλαιο. Πρόσθεσε και τα κρεμμυδάκια και ανακάτεψε
- Αφαίρεσε όσους περισσότερους από τους σπόρους του αγγουριού μπορείς και στη συνέχεια κόψε σε φετούλες
- Ρίξε τα ραπανάκια στο ξύδι και ανακάτεψε καλά με τα χέρια. Ρίξε στη σαλατιέρα με το αγγούρι και πρόσθεσε τα φυλλαράκια κόλιαντρου
- Σέρβιρε
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ