Οδυσσέας Σταμούλης για την αποχώρηση της Μυριέλλας Κουρεντή από την παράσταση – «Το κρέμασμα δεν είναι να βρεις αντικαταστάτη»

Συνέντευξη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα παραχώρησε ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την αποχώρηση της Μυριέλλας Κουρεντή από την παράσταση «Απρόσκλητος Επισκέπτης» όπου πρωταγωνιστούσε, για να πάει στο Survivor, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος αποφάσισε να ασχοληθεί με την αστρολογία.

«Η Μυριέλλα Κουρεντή ήταν στην παράστασή μου, αλλά αποφάσισε να αποχωρήσει. Ο καθένας σταθμίζει με κάποιο τρόπο τις ανάγκες του και κάνει αυτό που κάνει. Εννοείται ότι εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Η Μυριέλλα είχε ενημερώσει αλλά το κρέμασμα δεν έχει να κάνει μόνο με το να βρει αντικαταστάτη. Η δουλειά αυτή έχει χημεία και ισορροπίες. Έχω δει την Μυριέλλα στο Survivor, και έχει την ίδια αποφασιστικότητα, πείσμα και θέληση που έβλεπα και στο θέατρο. Έχει στοχοπροσήλωση, θα τα καταφέρει», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Όσον αφορά το κίνημα #metoo: «Ξέραμε για κάποιους ηθοποιούς που ήταν νευρικοί, βίαιοι ή την έπεφταν στις γυναίκες, αλλά δεν περίμενα όλα αυτά που ακούστηκαν».

«Ο Λιγνάδης ήταν συμμαθητής μου, τον ήξερα πολύ καλά και συνεργαστήκαμε κάποια στιγμή. Με τον Φιλιππίδη κάποτε παίζαμε μπάσκετ μαζί στην ομάδα του Σωματείου των Ηθοποιών. Ο Λιγνάδης είχε μία εκκεντρικότητα αλλά με πολύ χιούμορ, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ όλα αυτά για τα οποία των κατηγορούν», σχολίασε ο Οδυσσέας Σταμούλης. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164