Είναι ένα εύκολο recycling για τα πασχαλιάτικα αυγά που έμειναν. Ιδανικό ορεκτικό για κάθε τραπέζι!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 6 μεγάλα αυγά
- 3 κ.σ λωρίδες καπνιστό σολομό
- 3 κ.σ ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
- 3 κ.σ μαλακό τυρί κρέμα
- 1 κ.σ κρέμα γάλακτος
- 1 κ.σ μουστάρδα Dijon
- 2 κ.σ χυμό λεμονιού
- Αλάτι και πιπέρι
- Φρέσκο ψιλοκομμένο άνηθο και πάπρικα για το σερβίρισμα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Καθάρισε τα κόκκινα αυγά σου και βάλε σε κρύο νερό να μην μαυρίσουν
- Κόψε τα αυγά στη μέση και αφαίρεσε τον κρόκο σε ένα μπολ
- Ανακάτεψε το σολωμό, τους κρόκους, και τα υπόλοιπα υλικά λιώνοντας καλά με ένα μεγάλο πιρούνι να αναμειχθούν καλά
- Γέμισε τα ασπράδια με την γέμιση των κρόκων σκέπασε με διάφανη μεμβράνη και άσε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρεις
Tip
Μπορείς να διατηρήσεις τα αυγουλάκια σου ακόμη και δύο μέρες στο ψυγείο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ