Πάντα θα μείνει τσουρεκάκι από την Ανάσταση. Να λοιπόν πώς θα έχεις ένα φρέσκο αρωματικό γλυκάκι από το πουθενά…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Για κάθε 2 φέτες τσουρέκι
- 1 φλιτζάνι τσάι με άρωμα βανίλια
- 2 κ.σ. καρύδια
- 2 κ.σ. αμύγδαλα ψιλοκομμένα
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος
- 1/2 φλιτζάνι φράουλες
- 2 κ.σ. λικέρ αμαρέτο
- 2 κ.σ. ζάχαρη
- Μερικά φυλλαράκια μέντας
Τρόπος Μαγειρέματος
- Εμπότισε τα κομμάτια τσουρέκι με το τσάι
- Βάλε σε μια κατσαρόλα το λικέρ, τη ζάχαρη και τις φράουλες καθαρισμένες να σιγοβράσοτν για 8-10 λεπτά
- Στο μεταξύ χτύπησε την κρέμα γάλακτος να γίνει αφράτη σαντιγί
- Βάλε μια κ.σ. από τη σάλτσα φράουλας επάνω από κάθε κομμάτι τσουρέκι και γάρνιρε με την σαντιγί και τα φύλλα μέντας
- Σέρβιρε με τα καρύδια και τα αμύγδαλα
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ