Εβδομάδα Μόδας Νέα Υόρκη: Τα fashion show που ξεχώρισαν αυτό το ΣK

Η Εβδομάδα Μόδας στην Νέα Υόρκη έχει ξεκινήσει και οι σχεδιαστές μας παρουσιάζουν τις νεες συλλογές τους με εντυπωσιακά show και διάσημες καλεσμένες. Πάμε να δούμε τα highlights από το πρώτο ΣΚ της διοργάνωσης.

Φωτογραφιες Splash/Ideal Images

Proenza Schouler

 

 

Moναδικό minimal στιλ με υπέροχες φούστες συνδυασμούς χρωμάτων και το «νέα» top που απλά εντυπωσιάζουν, στραπλες κομμάτια και tailored κουστούμια ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της συλλογής ενώ η Bella Hadid έκλεψε τα βλέμματα με την επιστροφή της στα runway.

Jason Wu

 

 

Εκλεπτυσμένη κομψότητα, όγκοι, φιόγκοι, υπέροχα χρώματα, υλικά όπως τούλι και μετάξι μεταμορφώνονται σε φορέματα του ονείρου ενώ οι φιόγκοι είναι σίγουρα το νέο μεγάλο trend!

Christian Siriano

 

Mία συλλογή σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε. Vinyl κουστύμια και φορέματα, γαλάζια top, υπέροχα μπλε καρό σύνολα αλλά και denim σειρά που ξεπερνά κάθε προσδοκία στην collection που έκλεισε με μια mini goth συλλογή πoυ εντυπωσίασε.

Brandon Maxwell

 

 

O σχεδιαστής που μετέφερε το «Αμερικανικό όνειρο» σε μία συλλογή. Πουλόβερ με πριγκιπικές φούστες, υπέροχα bustier φορέμτα, πλισέ σοφιστικέ φούστες και suede over the knee μπότες που θα γίνουν best seller.

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164