Χρησιμοποίησε τα αυγά του Πάσχα για ένα πεντανόστιμο και ελαφρύ ορεκτικό το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου. Φτιάξε μια σος με τον κρόκο και μουστάρδα Dijon και σέρβιρε πριν το κυρίως πιάτο.
Θερμίδες 64/Το κομμάτι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 6 αυγά βρασμένα
- 1/3 του φλιτζανιού στραγγιστό γιαούρτι
- 1 κ.σ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- Λίγο ταμπάσκο
- Αλάτι και πιπέρι
- 1 κ.γ. μουστάδα Dijon
- Πάπρικα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Καθάρισε τα αυγά και κόψε προσεκτικά στη μέση κατά μήκος, ώστε να φτιάξεις δύο σκαφάκια με το ασπράδι.
- Βάλε τους κρόκους σε ένα μπολ μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και λιώσε με ένα πιρούνι να πάρεις μια ομοιόμορφη κρέμα. Δοκίμασε το αλάτι και διόρθωσε ανάλογα με τη γεύση που προτιμάς.
- Βάλε την κρέμα σε κορνέ για να γεμίσεις και πάλι τα ασπράδια σου και σέρβιρε
Tip
Feel free να δοκιμάσεις τη φαντασία σου στη σος του κρόκου. Απλά απόφυγε επιλογές με πολλές θερμίδες...
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ