Ελαφριά καναπεδάκια με υπέροχη γεύση και μια εντυπωσιακή πρόταση σερβιρίσματος. Γέμισε νόστιμες και υγιεινές ελιές Καλαμών με La Vache Qui Rit® Light και φτιάξε απίθανα πιγκουινάκια! Πολύ ωραία ιδέα και για παιδικό πάρτι.
50 θερμίδες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 16 ελιές καλαμών (μεγάλες σε μέγεθος)
- 16 μικρές μαύρες ελιές
- 16 τριγωνάκια La Vache Qui Rit® Light
- 16 ροδέλες από ένα μεγάλο καρότο (πρέπει να είναι αρκετά παχιές)
- 8 φυλλαράκια από φρέσκο κρεμμυδάκι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Καθάρισε τις ελιές Καλαμών και άνοιξε κόβοντας κάθετα από την μία πλευρά. Πίεσε από ένα κομματάκι La Vache Qui Rit® Light στο εστωτερικό της ελιάς
- Αφαίρεσε το κουκούτσι και από τις μικρές ελιές. Κόψε ένα μικρό τριγωνάκι από κάθε ροδέλα καρότου και πέρασέ το μέσα από την τρύπα της ελιάς για ράμφος
- Στήριξε όρθια την μεγάλη ελιά πάνω στη ροδέλα το καρότο. Φρόντισε το άνοιγμα με το τυράκι να είναι ευθυγραμμισμένο με την εσοχή που έχεις κάνει σε κάθε ροδέλα
- Πέρασε μια οδοντογλυφίδα πάνω από την μικρή ελιά και στερέωσέ τη για κεφαλάκι του πινγκουίνου
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ