Λάκης Λαζόπουλος: «Λιποθυμούσα στα μαγαζιά, ο ψυχίατρος μου έδωσε φάρμακα»

Στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, “Ανοιχτά” πρόκειται να βρεθεί απόψε το βράδυ ο Λάκης Λαζόπουλος. Απόσπασμα από την αποκαλυπτική του συνέντευξη προβλήθηκε σήμερα μέσα από την εκπομπή “Happy Day”. Στο συγκεκριμένο κομμάτι ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρεται στην περίοδο που λόγω των κρίσεων πανικού του χρειάστηκε να πάρει ψυχοφάρμακα.

«Θυμάμαι τον κύριο Στεφανή που ήταν ψυχίατρος, υφυπουργός Υγείας. Είχα πάει κάποια φορά και του έλεγα ότι δε μπορώ να μπω σε αεροπλάνο, πάω σε ένα μαγαζί και λιποθυμάω, είχα κρίσεις πανικού. Έχω πάει σε γενέθλια φίλης μου και επειδή ήταν πολύ χωμένη μέσα, είδα όλο αυτόν τον κόσμο που έπρεπε να περάσω απ’ έξω και λέω “άστο με πιάνει κάτι”. 

Θυμάμαι λοιπόν τον κύριο Στεφανή που μου είπε: “μπορώ να στο θεραπεύσω, τα φάρμακα θα τα πάρεις αλλά ποτέ δε θα ξαναγράψεις το ίδιο καλά”. Αν το μεγεθύνεις ένα πράγμα, αρχίζει να σου μοιάζει λίγο πιο αστείο απ΄ ότι είναι. Επειδή ο φόβος είναι που σου δημιουργεί κάτι μεγάλο, όταν το μεγαλώνεις μικραίνει ο τρόπος που μπαίνει μέσα σου» εξομολογείται ο Λάκης Λαζόπουλος.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164