Απολαυστικό κολοκύθι, γευστικό La Vache Qui Rit® Light και λίγο γάλα… έτοιμη η homemade σούπα σου! Η τραγανή λεπτομέρεια είναι τα κυβάκια από φρέσκο κολοκύθι, που φρυγανίζεις σε ελαιόλαδο αντί για παχυντικό κρουτόν!!
Θερμίδες 80/Μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 τυράκια La Vache Qui Rit® Light
- 4 κολοκυθάκια μετρίου μεγέθους
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 1 φλιτζάνι του καφέ γάλα 2%
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- Χοντροσπασμένους κόκκους πιπεριού
Τρόπος Μαγειρέματος
- Πλύνε καλά τα κολοκυθάκια και κόψε το κοτσάνι τους. Με ένα μαχαίρι κόψε τη φλούδα σε πάχος ενός εκατοστού περίπου, κρατώντας τόσο τα κομμάτια με τη φλούδα, όσο και το εσωτερικό. Κόψε τις φλούδες σε ζαράκια ένα επί ένα
- Καθάρισε το κρεμμύδι και κόψε σε λεπτές φετούλες. Κόψε επίσης σε λεπτές ροδέλες το εσωτερικό από τα κολοκυθάκια.
- Βάλε το κρεμμύδι με 1 κ.σ. ελαιόλαδο να γυαλίσει. Πρόσθεσε και τις ροδέλες κολοκύθι και τρία La Vache Qui Rit® Light. Άφησε τα υλικά να ψηθούν για 5 λεπτά σε μέτρια φωτιά, ώσπου να πάρουν βράση και λιώσε όλα τα υλικά να γίνουν ένας ενιαίος πολτός
- Πρόσθεσε 1 φλιτζάνι του καφέ καυτό γάλα. Αν χρειαστεί, ίσως θα ήταν καλό να συμπληρώσεις λίγο γάλα, ώστε να αποκτήσει η σούπα σου την πυκνότητα που επιθυμείς.
- Σε 1 κ.σ. ελαιόλαδο φρυγάνισε τα ζαράκια κολοκυθιού για περίπου ένα λεπτάκι. Αλατοπιπέρωσε και κράτησέ τα τραγανά
- Πάρε το τριγωνάκι La Vache Qui Rit® Light που απομένει και κόψε σε μικρά κομματάκια. Σέρβιρε τη σούπα, μοιράζοντας το τυρί και τα φρυγανισμένα κολοκυθάκια την τελευταία στιγμή. Πασπάλισε με πιπερι
- Αν ακόμη ζεσταίνεσαι για καυτή σούπα, όσο ετοιμάζεις τα “κρουτόν κολοκυθιού” βάλε τη σούπα στο ψυγείο για 30-40 λεπτά και σέρβιρε κρύα
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ