Δημήτρης Παππάς: Τα πρώτα λόγια για την εγκυμοσύνη της Άννας Μπεζάν – «Μου έκανε το καλύτερο δώρο»

Γονείς θα γίνουν, ο Δημήτρης Παππάς και η Άννα Μπεζάν, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους.

Την χαρμόσυνη είδηση ανακοίνωσε η όμορφη ηθοποιός ανεβάζοντας φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Αμέσως οι ευχές έπεσαν «βροχή» για το μωράκι που περιμένει. Ανάμεσα στα σχόλια και στην ευχές, ήταν και τα τρυφερά λόγια του Δημήτρη Παππά.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αννα Ραφαελα Μπεζαν (@mpezan)

Δημήτρης Παππάς – «Λιώνει» για την Άννα Μπεζάν

«Μου έχεις κάνει το μεγαλύτερο δώρο της ζωής ! Ένας πατέρας αγαπά, φροντίζει, είναι βράχος για την οικογένεια του ! Είστε όλα αυτά για μένα κ τόσα ακόμα παραπάνω ! I Love you much», έγραψε κάτω από την ανάρτηση ο Δημήτρης Παππάς, ο οποίος ανυπομονεί να γίνει πατέρας.

Χριστίνα Παππά – Θα γίνει γιαγιά: Η πρώτη αντίδραση στο TLIFE

Η Χριστίνα Παππά θα γίνει σίγουρα μια μοντέρνα γιαγιά! Η μητέρα του επιχειρηματία ετοιμάζεται να υποδεχτεί το εγγονάκι της.

«Ξαφνικό αλλά πολύ χαρούμενη! Τις επιλογές του γιου μου τις σέβομαι, όπως έλεγε η γιαγιά μου… του παιδιού μου το παιδί ειναι δυο φορές παιδί! Είναι ευλογία ένα παιδί! Εύχομαι να είναι πάντα ευτυχισμένοι και να έρθει με το καλό ένα παιδάκι γερό κ ευλογημένο», ανέφερε στο TLIFE η Χριστίνα Παππά.

Άννα Μπεζάν – Η πρώτη φωτογραφία μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της

 

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η Άννα Μπεζάν ανέβασε νέο στιγμιότυπο από την καθημερινότητά της.

Η νεαρή ηθοποιός φροντίζει για το σώμα της και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, κάνοντας την κατάλληλη γυμναστική εντός σπιτιού.

Μέχρι στιγμής, το ζευγάρι δεν έχει μιλήσει στους δημοσιογράφους για την σχέση του και την εγκυμοσύνη, η οποία ξεκινά πλέον μια νέα καθημερινότητα μέχρι τον ερχομό του παιδιού. Η Άννα Μπεζάν πάντως φαίνεται πως θέλει να μοιραστεί την ιδιαίτερη αυτή περίοδο με τους ανθρώπους που την ακολουθούν στα social media.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164