Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Οι νέες φωτογραφίες από το ρομαντικό τους ταξίδι στο Παρίσι

Στο Παρίσι βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη. Η αγάπη τόσο της influencer όσο και του παρουσιαστή για τα ταξίδια είναι γνωστή. Μετά τη γέννηση των δυο κοριτσιών τους όμως της Αριάνα και της Φιλίππα οι υποχρεώσεις τους αυξήθηκαν και ο χρόνος που είχαν για να ταξιδέψουν ήταν σχεδόν ανύπαρκτος.

Έτσι, λίγο αφότου η Χριστίνα Μπόμπα έμαθε ότι θα γίνει μαμά, τα ταξίδια με τον Σάκη Τανιμανίδη μπήκαν για λίγο στον πάγο και τελικά πέρασε 1.5 χρόνος από τότε που το ζευγάρι πήγε κάπου μόνο του.

Τώρα όμως έχουν περάσει εννέα μήνες από τη στιγμή που τα κορίτσια τους ήρθαν στη ζωή οι δυο τους έχουν βρει τα πατήματά του και έχουν  προσαρμοστεί στη νέα καθημερινότητα. Έτσι λοιπόν, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισαν να ξεκλέψουν λίγο χρόνο μόνο για εκείνους και γι΄ αυτό επέλεξαν να αφήσουν για λίγο τις κορούλες τους στις γιαγιάδες τους και να απολαύσουν ένα ρομαντικό ταξίδι για δυο στο Παρίσι.

Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει στην αγκαλιά του Σάκη Τανιμανίδη σχολιάζοντας: «Όταν έχετε να πάτε κάπου οι δυο σας εδώ και 1,5 χρόνο και βγάζετε τουριστοσέλφι μπροστά από όλα τα αξιοθέατα».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164