Ένα γλυκό πραγματικά απόλαυση. Ένα γλυκό που ετοιμάζεις πανεύκολα και απολαμβάνεις ευκολότερα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρας
- 250 γρ. κρέμα γάλακτος
- 2 αβγά βιολογικά
- 50 γρ. ζάχαρη
- 200 γρ. χαλβά ταχινένιος
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, σε ένα μπολ χτυπάς τα ασπράδια από τα αβγά μέχρι να “δέσουν”.
- Παράλληλα, χτυπάς την κρέμα γάλακτος μέχρι να πήξει.
- Γεμίζεις μία κατσαρόλα με νερό, αφήνεις να βράσει, τοποθετείς από πάνω ένα μεταλλικό σκεύος και λιώνεις την κουβερτούρα.
- Σε ένα μπολ, χτυπάς τους κρόκους με τη ζάχαρη και προσθέτεις την κουβερτούρα. Ανακατεύεις και ενώνεις. Προσθέτεις την κρέμα γάλακτος και συνεχίζεις το ανακάτεμα.
- Λιώνεις τον χαλβά και τον προσθέτεις στο μείγμα με την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύεις δυνατά.
- Τοποθετείς την μους σε μπολάκια και την αφήνεις στο ψυγείο για 2 ώρες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ