Άγιος Παΐσιος – Δέσποινα Γκάτζιου: Η «κυρά Δέσποινα» αποκαλύπτει τον λόγο που επέλεξε να μην κάνει παιδιά

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Δέσποινα Γκάτζιου στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Η ηθοποιός, που φέτος υποδύεται την Κυρά-Δέσποινα στη σειρά «Άγιος Παΐσιος» μίλησε μεταξύ άλλων για τους λόγους που αποδέχτηκε τον ρόλο, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Είμαι γυναίκα που συνέχει τα πάντα. Όπως ήταν οι γιαγιάδες μας. Δεν χρειάστηκε να ψάξω, να δω εικόνες για τον ρόλο, αυτά είναι μέσα μου η Κυρά Δέσποινα είμαι εγώ», είπε αρχικά η ηθοποιός και συνέχισε αποκαλύπτοντας τον λόγο που αποδέχτηκε την πρόταση:

«Με τον Γιώργο Τσιάκκα, τον σεναριογράφο, μοιραζόμαστε τα ίδια βιώματα. Με τον Γιώργο και την Χριστίνα Παυλίδου είχαμε τον ίδιο πνευματικό, που ήταν ένας τέτοιος Γέροντας. Το να έρθουμε και αν το μεταφέρουμε με τον δικό μας τρόπο, τον αδέξιο, δεν έχουμε το κύρος που έχουν αυτές οι μορφές. Είμαστε αδέξιο και χαμηλότονοι αλλά είμαστε διαθέσιμοι και το κάνουμε με χαρά.

Για τον Νικήτα Τσακίρογλου, που υποδύεται τον Άγιο Παΐσιο τόνισε: «Τον Νικήτα Τσακίρογλου τον ξέρω από παιδί. Σε αυτή τη σειρά ήταν σαν να έχεις τον Γέροντα Αρσένιο κοντά σου», είπε και πρόσθεσε πώς η αγάπη για τη σειρά είναι μεγάλη, καθώς οι δάσκαλοί της και οι συγχωριανοί της την κάλεσαν και της εξέφρασαν τη συγκίνησή τους.

Σχετικά με την προσωπική της ζωή και την απόφασή της να μην αποκτήσει παιδιά, η Δέσποινα Γκάτζιου δήλωσε: «Με τον σύζυγό μου γνωριστήκαμε ένα βράδυ που ήμασταν καλεσμένοι σε ένα σπίτι και μπήκε μέσα και μπήκε το φως και από τότε είμαι 30 χρόνια περίπου μαζί. Στον γάμο μας δεν υπήρχαν δυσκολίες για έναν και μοναδικό λόγο, γιατί ο Λεωνίδας δεν είναι σαν εμένα. Είναι ένας άνθρωπος τέτοιας ευγένειας, τέτοιου μεγαλείου και τέτοιας αυτοτέλειας. Δεν φωνάζει ποτέ, μόνο εγώ.

«Ήταν συνειδητή απόφαση να μην αποκτήσουμε παιδί. Η δουλειά μου απαιτεί να μην έχω δεσμεύσεις. Το να έχεις παιδιά είναι μεγάλη ευλογία, το να μην έχεις είναι μεγάλη ελευθερία και διάλεξα αυτό», είπε η Δέσποινα Γκάτζιου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164