Eurovision 2022 – Αμάντα Γεωργιάδη: «Θέλω να σας κάνω περήφανους»

Είναι πλέον επίσημο ότι η Αμάντα Γεωργιάδη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision με το κομμάτι Die Together. (Άκουσε το εδώ)

Λίγο πριν την παρουσίαση του τραγουδιού που θα ακούσουμε στην Eurovision 2022, προηγήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η Αμάντα Γεωργιάδη στην Αντριάννα Παρασκευοπούλου, στο στούντιο της ΕΡΤ.

Η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο με τον πόλεμο στην Ουκρανία, αλλά και στους στίχους του τραγουδιού, «Die Together» τους οποίους έγραψε η ίδια.

«Είναι τραγικό το ότι τόσοι άνθρωποι σκοτώνονται, ενώ εγκαταλείπουν τα σπίτια τους και χωρίζονται με τις οικογένειές τους. Λυπάμαι πάρα πολύ. Έγραψα το τραγούδι ένα χρόνο πριν τον πόλεμο στην Ουκρανία. Δεν έχει σχέση με τον πόλεμο ή με τον Covid. Είναι ένα τραγούδι που μιλά για την αγάπη. Όταν αγαπάς κάποιον ή κάτι πάρα πολύ, θες να κάνεις τα πάντα. Ο τίτλος είναι μεταφορικός και ο καθένας πρέπει να το ακούσει με το δικό του τρόπο», εξομολογήθηκε η Αμάντα Γεωργιάδη.

 

«Ο στόχος μου στο Τορίνο είναι να σας κάνω περήφανους. Το σημαντικό είναι σας αρέσει. Είναι δύσκολο να συνδυάζω τις σπουδές στην ιατρική με το τραγούδι. Όταν κάνω πολλή μουσική, χρειάζομαι ένα break και τότε διαβάζω. Είναι ωραίο. Πάντα έβλεπα Eurovision και πάντα ήμουν με την Ελλάδα» αποκάλυψε η εκπρόσωπος της Eurovision.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164