Eurovision 2022 – Αμάντα Γεωργιάδη: Η μητέρα της στην πρώτη αντίδραση για το «Die Together»

Την Πέμπτη 10/3 ακούσαμε για πρώτη φορά το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision, τον Μάιο του 2022, στην Ιταλία. Η Αμάντα Γεωργιάδη ερμηνεύει το Die together και ήδη έχει κερδίσει θετικά σχόλια.

Η μητέρα της Αμάντας Γεωργιάδη, Greta Tenfjord, μίλησε στο Πρωινό και τον Θάνο Βάγιο και εξέφρασε τις πρώτες εντυπώσεις για το κομμάτι.

«Πάρα πολύ ωραία! Βασικά παρά λίγο έκλαψα! Μάλλον έκλαψα για ένα δάκρυ (γέλια) Ήταν έκπληξη, έχω ακούσει ότι έχει βγει κάτι αλλά δεν ήθελα να το ακούσω, το περίμενα μέχρι σήμερα. Καθόμουνα και είδα το “Studio 4” μέχρι να βγει! Ήτανε τέλειο, πάρα πολύ ωραίο!» ανέφερε ενθουσιασμένη η μητέρα της.

«Την ακολουθώ σε όλα τα μαθήματα τραγουδιού, της μουσικής, στο πιάνο, εγώ είμαι από πίσω. Αλλά τώρα έχει φύγει έξι – εφτά χρόνια από το σπίτι. Θα πάμε μαζί της στις 14 Μαΐου. Έχουμε κλείσει μία εβδομάδα ολόκληρη! Και όχι μόνο για μας! Όλη η οικογένεια… Έρχονται από την Αμερική, από Ολλανδία, από Γαλλία… φίλους και γνωστούς. Κλείσαμε τέσσερα σπίτια στο Τορίνο. Όλα θα πάνε καλά και θα περάσουμε καλά στο Τορίνο!» πρόσθεσε στη συνέχεια η μητέρα της Αμάντας Γεωργιάδη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164