BAFTAs 2022: Τα ωραιότερα beauty looks της βραδιάς

Ta BAFTA Film Awards επέστρεψαν και οι celebrities ήταν πιο λαμπερές από ποτέ. Μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας, το κόκκινο χαλί στρώθηκε στο iconic Royal Albert Hall στο Λονδίνο και οι celebrities ήταν πιο λαμπερές και εντυπωσιακές από ποτέ. Σε μια γιορτή αφιερωμένη στον Βρετανικό κινηματογράφος μερικές από τις μεγαλύτερες stars υιοθέτησαν απίθανα beauty looks που θα συζητηθούν πολύ τις επόμενες μέρες.

Δες στις συνέχεια τα ωραιότερα και stay tuned για τις λεπτομέρειες. 

 

Splash/Ideal Images

Lady Gaga: Για μία ακόμη φορά ήταν εκθαμβωτική. Με τους old Hollywood κυματισμούς στα μαλλιά που πολύ αγαπάει τελευταία και nude αποχρώσεις σε χείλη και ζυγωματικά ήταν μία από τις πιο κομψές και glam παρουσίες της βραδιάς. 

 

Photo by David M. Benett/Dave Benett/Getty Images

Florence Pugh: Η αυστηρή και πολύ βαθιά χωρίστρα στο πλάι με το τέλειο twist θα έπρεπε να βραβευθεί. Συνδύασε το εξεζητημένο χτένισμα με το τέλειο flicked eyeliner. 

 

Splash/Ideal Images

Lucy Boynton: Το απόλυτο beauty icon ακολούθησε την κλασική οδό φορώντας κόκκινο κραγιόν που συνδύασε με smokey eye look και 20’s κυματισμούς στο bob της.

 

 Photo by Dave J Hogan/Getty Images

Sienna Miller: Πιστή στις κομψές επιλογές η ηθοποιός τόνισε τα χείλη της με ένα λαμπερό, κόκκινο χρώμα κρατώντας την επιδερμίδα super λαμπερή και φυσική. 

 

Photo by Jeff Spicer/Getty Images

Emma Watson: Με χωρίστρα στη μέση και πολλά τσιμπιδάκια να στολίζουν τα πλαϊνά μέρη των μαλλιών της. Συνδύασε το δροσερό της χτένισμα με φυσικό και διακριτικό make up look. 

 

Photo by Karwai Tang/WireImage/Getty Images

Naomi Cambell: Με sleek, λαμπερά μαλλιά, χωρίστρα στη μέση και σοφιστικέ μακιγιάζ ήταν για άλλη μια φορά συγκλονιστική. 

Photo by Mike Marsland/WireImage/Getty Images

Salma Hayek: Με περίτεχνο updo, γοητευτικό smokey eye look και nude-ροζ απόχρωση στα χείλη. 

 

Splash/Ideal Images

Lea Seydoux: Με το υπέροχο pixie και classic frennch chic make up look αποδεικνύει πως οι Γαλλίδες συνεχίζουν να δίνουν μαθήματα ομορφιάς. 

Reuters 

Jessie Buckley: Με κοντό bob, baby bangs και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. 

Reuters

Emilia Jones: Σοφιστικέ updo, τέλειες curtain bangs, τονισμένο βλέμμα και ένα beauty look κατάλληλο για το κόκκινο χαλί. 

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164