Βρισηίδα Ανδριώτου – Survivor: Όλες οι φορές που ξέσπασε από θυμό – Η σπάνια εξομολόγηση για την οικογένειά της

Έναν απίστευτο καυγά παρακολουθήσαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor με πρωταγωνιστές την Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Τάκη Καραγκούνια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο παίκτης του Survivor ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Σπύρο Μαρτίκα, ενώ στη συνέχεια στράφηκε κατά της ομάδας του και συγκεκριμένα κατά των γυναικών, μιας και ο Τάκης Καραγκούνιας θεωρεί τις συμπαίκτριές του, «επαγγελματίες ηθοποιούς», όπως τις αποκάλεσε…

Βρισηίδα και Τάκης τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν διαρκώς σε διαφωνία, μιας και εκείνος είχε κληθεί να περάσει σε εξηγήσεις για τον λόγο που στην προηγούμενη ψηφοφορία ψήφισε την Βρισηίδα Ανδριώτου.

Βρισηίδα Ανδριώτου – Οι φορές που έγινε πυρ και μανία στον αγωνιστικό χώρο

Στον αγωνιστικό χώρο, η Βρισηίδα παθιάζεται, παρακολουθεί και σίγουρα όπου αισθανθεί αδικημένη ξεσπά μπροστά σε όλους και μάλιστα με έντονο τρόπο. Πρόσφατα παράδειγμα το ξέσπασμά της κατά του Σπύρου Μαρτίκα ο οποίος θέλησε να σχολιάσει τις επιδόσεις της και τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε…

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Η Μυριέλλα θα πουλήσει και την ψυχή της για το παιχνίδι»

Μπορεί μέχρι στιγμής οι δυο παίκτριες του Survivor να μην έχουν ξεσπάσει μεταξύ τους με άγριο καυγά, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές κατά τις οποίες η μία έχει σχολιάσει με έντονο τρόπο την άλλη. Πρόσφατα παράδειγμα οι δηλώσεις της Βρισηίδας…

«Η Μυριέλλα και ο Τάκης δεν σκέφτονται μελλοντικά. Απλά σκέφτονται την εβδομάδα που έχουμε και την εβδομάδα που θα μας έρθει, γιατί έχουν υπογράψει την καταδίκη τους. Δεν έχουν καταλάβει ότι είναι πιόνια της τριάδας. Ειδικά η Μυριέλλα το χω ξαναπεί, ότι θα πουλήσει και την ψυχή της για το παιχνίδι, για να παραμείνει βασικά στο παιχνίδι»

Βρισηίδα Ανδριώτου Vs Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Για άλλη μια φορά ο αγωνιστικός χώρος μετατράπηκε σε πεδίο μάχης και καυγάδων με την Βρισηίδα Ανδριώτου να γίνεται έξαλλη με το σχόλιο της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου…

Η Ναυσικά Πανιωτακοπούλου είχε  αναφέρει: «Ρε Βρισηίδα κάθε φορά εμείς φταίμε; Έλεος δηλαδή. Κάθε φορά που χάνεις φταίει ο πάγκος; Αν είναι δυνατόν»

Η Βρισηίδα δεν περίμενε να ακούσει κάτι τέτοιο μετά την ήττα της και ξέσπασε: «Θα την σκοτώσω. Μαζέψτε την τώρα. Μαζέψτε την!». Μάλιστα η Κάτια Ταραμπάνκο έτρεξε αμέσως για να αποσυμφορήσει την κατάσταση καθώς η Βρισηίδα ήταν έτοιμη να ορμήξει στη Ναυσικά από τα νεύρα της.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου πέρασε στην αντεπίθεση με αποκαλύψεις για την Βρισηίδα Ανδριώτου και τα σχόλια που έφτασαν στα αυτιά της και αφορούσαν την ίδια και τον σύντροφό της.

«Η Βρισηίδα έχει πει κάποια πράγματα για εμένα πάρα πολύ άσχημα τα οποία δεν μπορώ να πω καν τηλεοπτικά. Αποφάσισα να μην σπιλώσω το ποιόν κάποιου, να μην κάνω την κακιά αλλά κάποια στιγμή βαρέθηκα αυτή την υποκρισία και όλο αυτό το ψέμα που είναι αυτή η κοπέλα. Σε κανένα κοριτσάκι δεν θα επιτρέψω να μιλήσει για το ποιόν μου και για τη σχέση μου», είχε σχολιάσει η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Βρισηίδα Ανδριώτου – Ο καυγάς με την Ασημίνα Χατζηανδρέου ήταν μόνο η αρχή

Από τις πρώτες της μέρες στον Άγιο Δομίνικο, το γνωστό μοντέλο ξέσπασε στον αγωνιστικό χώρο, κατηγορώντας στην Ασημίνα Χατζηανδρέου της Μπλε ομάδας, ότι καταπάτησε τους κανόνες του αγωνίσματος.

Βγαίνοντας στον πάγκο το γνωστό μοντέλο δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του: «Δεν θα μου μιλάς καθόλου, δεν θα μου μιλάς, δεν έβριζα, αλλά αυτό που έκανες δεν είναι δίκαιο. Να παίζεις με τους κανόνες. Τι θα πει ποιους κανόνες κορίτσι μου; Δεν μπορώ, τι εννοείς ότι δεν μου μίλησες εσύ άσχημα; Έλα αγάπη μου, σε παρακαλώ τώρα, δεν σου ξαναμιλάω ποτέ. Έβγαλες την μάσκα από επάνω σου ενώ δεν έπρεπε» είπε με φωνές η Βρισηίδα Ανδριώτου στην Ασημίνα.

Βρισηίδα Ανδριώτου – Η στιγμή που «έσπασε» για την οικογένειά της

Εκτός από τα ξεσπάσματά της, η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν δίστασε να «σπάσει» από συγκίνηση μπροστά στην κάμερα μιλώντας για την οικογένειά της και το «Σ’αγαπώ» που δεν είπε ποτέ.

«Δεν βλέπω πολύ τα αδέρφια γιατί και εκείνα έχουν άλλες ζωές και εγώ άλλη για να μπορούμε να ζήσουμε. Κάνω περισσότερη παρέα με τον αδερφό του τον μεγάλο, βλέπουμε ταινίες συχνά όταν βρίσκουμε χρόνο και μου λείπει η παρέα τους, γιατί δεν τους λέω πολλές φορές ότι τους αγαπάω πολύ, γιατί το θεωρούμε κάτι δεδομένο στην έξω ζωή.

Τους αγαπώ πάρα πολύ και θέλω να το ξέρουνε, άσχετα που δεν το λέω. Θα ήθελα πολύ ένα μήνυμά τους για να μπορέσω να είμαι στο παιχνίδι πιο δυνατή».

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αυτή την εβδομάδα είναι και πάλι υποψήφια προς αποχώρηση. Η παίκτρια του Survivor αντιμετώπισε την υποψήφιά της με ψυχραιμία, αφού πλέον γνωρίζει πως μια μεγάλη μερίδα τηλεθεατών είναι εκεί και την στηρίζει. Θα καταφέρει να την κρατήσει στο παιχνίδι για άλλη μια φορά; 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164