Survivor: Εξερράγη ο Τάκης Καραγκούνιας – Χαλασμός με την Βρισηίδα Ανδριώτου: «Θέλω να αποχωρήσω»

Έντονος καυγάς ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και την Βρισηίδα Ανδριώτου. Το νέο επεισόδιο του Survivor ο παίκτης του ριάλιτι ήρθε αρχικά σε αντιπαράθεση με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Σύντομα ωστόσο η Βρισηίδα βρέθηκε απέναντί του ξεσπώντας κατά του Τάκη Καραγκούνια.

Τα σχόλιά ενόχλησαν έντονα την Βρισηίδα Ανδριώτου και την Κάτια Ταραμπάνκο με την πρώτη να απομονώνεται από το συμβούλιο προκειμένου να ηρεμίσει. Στο πλευρό της διαρκώς η Κάτια.

«Αυτό που είπες στην Ευρυδίκη Τάκη ήταν λάθος. Αυτό που της είπες ήταν πολύ άσχημο. Δεν λες κάτι τέτοιο σε έναν άνθρωπο που έχει περάσει πολλά», είπε η Κάτια Ταραμπάνκο στον Τάκη Καραγκούνια.

Αμέσως ο ίδιος απάντησε με ουρλιαχτά: «Θέλω να αποχωρήσω από το συμβούλιο. Θέλω να αποχωρήσω. Εδώ πέρα στήνουν πλεκτάνη, βάζουν λόγια στο στόμα μου, είναι πολύ καλοί ηθοποιοί όλοι. Είπα εγώ έτσι; Ρε είστε καλά τώρα; Τι είναι αυτά που λέτε; Στα μάτια σε κοιτάω όταν στο λέω… Είπα εγώ έτσι; Ρε είστε καλά ρε, τι κοιτάτε να μου κάνετε; Ορκίσου, ορκίσου ότι είπα αυτό το πράγμα»

Ο Τάκης Καραγκούνιας εξακολούθησε να επιμένει, σχολιάζοντας τις γυναίκες της ομάδας του ως… επαγγελματίες ηθοποιούς ριάλιτι. Η ένταση έφτασε το κόκκινο, η Βρισηίδα Ανδριτώτου απάντησε με ουρλιαχτά, μέχρι την στιγμή που ο Γιώργος Λιανός ύψωσε τον τόνο της φωνής του προκειμένου να διακόψει το έντονο σκηνικό με πρωταγωνιστή τον Τάκη Καραγκούνια.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164