Hair Trend: Δες πώς θα δημιουργήσεις μόνη σου το 90’s super model blow out

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης ολοκληρώθηκε και ήρθε η στιγμή να κάνουμε τον απολογισμό. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να επιλέξουμε εκείνα τα looks που θα υιοθετήσουμε asap. Κι αν πρέπει να επιλέξουμε ένα μόνο hairstyle, αυτό είναι αναμφισβήτητα το 90’s super model blow out. Το εμβληματικό χτένισμα των μοντέλων, δηλαδή, που υιοθέτησαν τη συγκεκριμένη δεκαετία. Με έξτρα όγκο, ανασηκωμένη φράντζα, αλλά και μοναδική λάμψη που ξεχωρίζει.

Κι αν πιστεύεις πως πρέπει να επισκεφτείς τον κομμωτή σου για να το πετύχεις κάνεις λάθος. Εγώ το δημιούργησα μόνη μου, χρησιμοποιώντας τα προϊόντα TRESemmé, από το λούσιμο μέχρι και το styling. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να δεις το video που ακολουθεί και να αντιγράψεις τις κινήσεις.

Και κάτι ακόμη: Πρέπει να έχεις κοντά σου μερικά πενσάκια, μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα και το σεσουάρ σου.

Βήμα-Βήμα 

  1. Λούζεις τα μαλλιά με το σαμπουάν και conditioner TRESemmé Biotin + Repair 7. Προϊόντα που χαρίζουν θρέψη, απαλότητα, πλούσια ενυδάτωση και έξτρα όγκο.
  2. Εφαρμόζεις αρχικά τον αφρό TRESemmé Volume & Lift σε νωπά και καλά ταμποναρισμένα μαλλιά, εστιάζοντας στις ρίζες, και στη συνέχεια βάζεις τη λακ TRESemmé Flawless Volume από τη μέση των μαλλιών έως τις άκρες.
  3. Στεγνώνεις τα μαλλιά με τη στρογγυλή βούρτσα, την οποία στριφογυρνάς με απαλές κινήσεις μέχρι την άκρη κάθε τούφας.
  4. Ασφαλίζεις κάθε τούφα ξεχωριστά με τσιμπιδάκια και περιμένεις λίγο μέχρι να κρυώσει.
  5. Ψεκάζεις τα μαλλιά με τη λακ TRESemmé Flawless Volume.
  6. Τέλος, αφαιρείς τα τσιμπιδάκια, κάνεις απαλό μασάζ ανασηκώνοντας τις ρίζες, τινάζεις τις μπούκλες και ολοκληρώνεις το look με λίγη ακόμη λακ, για να είσαι σίγουρη ότι το χτένισμά σου θα έχει τη διάρκεια που θες.

Ακολούθησε το TRESemmé στα social media και μάθε περισσότερα:

Instagram: TRESemmé Greece

Facebook: TRESemmé Greece

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164