H σειρά περιποίησης με υαλουρονικό οξύ που θα σου χαρίσει τα μαλλιά που ονειρεύεσαι

Έχεις συνδέσει το υαλουρονικό οξύ με την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης προσώπου, μιας και είναι το συστατικό που χαρίζει πλούσια ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Κι αν σου πω ότι υπάρχει μια ολόκληρη σειρά περιποίησης μαλλιών που το περιέχει και μπορεί να σου χαρίσει τα μαλλιά των ονείρων σου; Είμαι σίγουρη πως θα μείνεις άφωνη. Ναι, λοιπόν, υπάρχει. Πρόκειται για την Elvive Hydra (Hyaluronic) από τη L’ Oréal Paris, που περιλαμβάνει προϊόντα τα οποία θα σε βοηθήσουν να χαρίσεις στην αφυδατωμένη τρίχα την απαραίτητη υγρασία αλλά και να κάνεις τα μαλλιά να φαίνονται πιο γεμάτα. 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. 

To πρώτο σημάδι φθοράς των μαλλιών είναι η αφυδάτωση που εμφανίζεται κυρίως στις άκρες τους. Κάθε φορά που τα στεγνώνεις είναι άγρια, φριζάρουν και ταυτόχρονα είναι δύσκαμπτα, που σημαίνει πως έχουν χάσει την ελαστικότητά τους. Έχεις όμως ξηρά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά; Οι experts της L’ Oréal Paris είναι εδώ για να σου εξηγήσουν τη διαφορά. Η αφυδάτωση είναι το πρώτο στάδιο της ξηρότητας. Το “καμπανάκι” δηλαδή που πρέπει να προσέξεις, ώστε να προλάβεις την ολοκληρωτική ξηρότητα. Είναι η πρώτη ένδειξη κινδύνου που πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψιν σου και να δράσεις, χρησιμοποιώντας τα σωστά και κατάλληλα προϊόντα-όπλα. Αν δεν προσέξεις, το πρόβλημα θα γίνει μόνιμο, που σημαίνει πως πλέον θα ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών με ξηρά μαλλιά. 

Κι αν αναρωτιέσαι ποιος είναι ο λόγος που τα μαλλιά φθείρονται, θα σου εξηγήσω ευθύς αμέσως. Κράτα σημειώσεις! Αρχικά, προκαλείται από τις χημικές επεξεργασίες και στη συνέχεια από τη συχνή χρήση συσκευών θερμότητας, ειδικά αν δεν χρησιμοποιείς κάθε φορά το κατάλληλο προϊόν προστασίας. Οι ειδικοί υπενθυμίζουν πως υπάρχουν επίσης φόρμουλες styling που προκαλούν φθορά στην τρίχα και όλα αυτά μαζί καταλήγουν στο συγκεκριμένο ανεπιθύμητο αποτέλεσμα. 

Τι πρέπει να κάνεις εγκαίρως

Μην αφήνεις το χρόνο να περνά και τα μαλλιά σου να ταλαιπωρούνται. Πρέπει να δράσεις. Τα μαλλιά σου χρειάζονται ενυδάτωση. Το υαλουρονικό οξύ είναι το “μαγικό” συστατικό που εισχωρεί στην τρίχα και της χαρίζει πλούσια ενυδάτωση. Το μυστικό δηλαδή για ενυδατωμένα μαλλιά. 

Η σειρά Elvive Hydra (Hyaluronic) είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος και το μικρό σου μυστικό για ενυδατωμένα μαλλιά. Πρόκειται για μια ρουτίνα που ακολουθείς μόνη στο σπίτι. Μια καινοτομία της L’ Oréal Paris, που αποτελείται από 4 προϊόντα εμπλουτισμένα με υαλουρονικό οξύ στη σύνθεσή τους, κρατά τα μαλλιά ενυδατωμένα και τα κάνει πιο γεμάτα. 

Ας δούμε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις και τα προϊόντα ένα-ένα. 

Βήμα 1ο: Ξεκινάς με τον καθαρισμό, aka με το σαμπουάν που προσφέρει πλούσια ενυδάτωση σε κάθε ίνα των μαλλιών. Η λάμψη που προσφέρει είναι μοναδική. Εγώ το χρησιμοποιώ καθημερινά, μιας και δεν βαραίνει την τρίχα. 

Βήμα 2ο: Σειρά έχει το conditioner της σειράς, που ξεμπερδεύει, παγιδεύει την υγρασία και, σε συνδυασμό με το σαμπουάν, σου χαρίζει μαλλιά γεμάτα κίνηση. 

Βήμα 3ο: Μια πλούσια μάσκα που εφαρμόζεις στις άκρες των μαλλιών, 1-2 φορές την εβδομάδα. Την απλώνεις αμέσως μετά το λούσιμο. Η υφή της θυμίζει τζελ που απλώνεται πανεύκολα και “αγκαλιάζει” την τρίχα, αφήνοντάς την απαλή, λαμπερή και 10 φορές πιο ενυδατωμένη¹ χωρίς να τα βαραίνει. Τα μαλλιά παραμένουν ανάλαφρα και απαλά, ενώ η κίνηση που αποκτούν είναι μοναδική.

Βήμα 4ο: Το τελευταίο βήμα ανήκει στο αγαπημένο μου προϊόν, το serum, που έχω πάντα μαζί μου μιας και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Περιέχει 2% σύμπλεγμα φροντίδας εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ στη σύνθεσή του και το εφαρμόζω τόσο σε βρεγμένα (μετά το σαμπουάν και το conditioner) όσο και στεγνά μαλλιά. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση που κρατά έως και 72 ώρες² και δίνει σώμα στα μαλλιά². Bonus το τέλειο άρωμά του!

Και κάτι ακόμη σημαντικό για την προστασία του περιβάλλοντος: Οι συσκευασίες του σαμπουάν, του conditioner και του serum είναι κατασκευασμένες από 100% ανακυκλωμένα υλικά*. 

 

1. Εργαστηριακά τεστ μετά την εφαρμογή σαμπουάν και μάσκας της σειράς

2. Εργαστηριακά τεστ μετά την εφαρμογή μετά την εφαρμογή σαμπουάν + conditioner + serum της σειράς

* Εξαιρούνται το καπάκι και τα χρώματα

 

 

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164