Ο Γιώργος Κοψιδάς φωτογραφίζεται για το TLIFE και γίνεται «Ο Γείτονας από Πάνω» – «Δύσκολα θα ξαναπήγαινα στο Survivor»

Οι γείτονες από πάνω: Για πρώτη φορά ανεβαίνει στην Ελλάδα το επιτυχημένο θεατρικό έργο «Los Neighbours de Arriba» του Ισπανού συγγραφέα Σέσκ Γκέϊ.

Ο Γιώργος Κοψιδάς ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι αυτή τη φορά ως Αντωνίκος, ένας απελευθερωμένος άνδρας, πυροσβέστης στο επάγγελμα, ο οποίος έχει έντονη σεξουαλική ζωή με τη σύντροφό του, Γεωργιάννα (Υακίνθη Παπαδοπούλου)

 

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν: Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Δημήτρης Σταρόβας, Γιώργος Κοψιδάς, Υακίνθη Παπαδοπούλου.

Ο Γιώργος Κοψιδάς στο TLIFE για τον νέο του ρόλο

 

Λίγο πριν την πρεμιέρα του στο θέατρο Πειραιώς 131, ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε στο TLIFE για τη νέα του αυτή συνεργασία: «Μια πολύ φρέσκια παράσταση με πολλά σημεία γέλιου αλλά και μια δόση συγκίνησης. Το έργο παρουσιάζει τις ζωές δύο ζευγαριών. Το ένα είναι παντρεμένο πολλά χρόνια, ενώ έχει αποξενωθεί, έχει βουλιάξει στη ρουτίνα και τσακώνεται συχνά, με το ερωτικό στοιχείο να έχει χαθεί από τη σχέση τους.

Το ζευγάρι που μένει ακριβώς από πάνω, είναι ένα έντονο ζευγάρι το οποίο συνευρίσκεται συχνά σεξουαλικά, δημιουργώντας αρκετό θόρυβο και φασαρία στους γείτονες που μένουν ακριβώς κάτω.

Το ζευγάρι το οποίο περνά δύσκολα είναι και αυτό που κάνει την πρώτη κίνηση καλώντας σε δείπνο τους γείτονες από πάνω. Στη συνάντησή τους θα υπάρξουν σχόλια και παρατηρήσεις για την έντονη σεξουαλική τους ζωή η οποία τους ενοχλεί.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ξεκινούν να γίνονται κάποιες αποκαλύψεις και για το ζευγάρι που μένει από κάτω, αλλά και κάποιες απρόσμενες προτάσεις από τους «γείτονες από πάνω», οι οποίες προκαλούν μια έντονη αμηχανία, αλλά και απίστευτο γέλιο» περιέγραψε για την παράσταση ο Γιώργος Κοψιδάς.

 

Η πιο άβολη στιγμή πάνω στο σανίδι

 

Ο Γιώργος Κοψιδάς θυμάται την πιο αμήχανη στιγμή του πάνω στη σκηνή: «Αυτό που συμβαίνει συχνά είναι να χάσει επί σκηνής ένας ηθοποιός τα λόγια του. Σε μένα δεν μου έχει συμβεί, αυτό όμως που μου είχε συμβεί ήταν στην παράσταση, “Σεσουάρ για δολοφόνους”, δεν θα το ξεχάσω…

Κάποια στιγμή μέσα στην παράσταση ο συμπρωταγωνιστής μου, σύμφωνα με το σενάριο, με πετούσε στην πόρτα με δύναμη, ενώ μετά συνέχιζα κανονικά. Σε μια από τις παραστάσεις, όπως πάω να προχωρήσω μπροστά αρχίζει να μου πέφτει το παντελόνι.

Είχε πιαστεί η θηλιά της ζώνης με το πόμολο της πόρτας και μου σκίστηκε όλο το παντελόνι με αποτέλεσμα να πέσει. Μέχρι το τέλος της παράστασης κρατούσα το παντελόνι και με τα δυο μου χέρια. Ήταν πάρα πολύ αστείο, ο κόσμος το κατάλαβε, χειροκρότησε. Για μένα φυσικά ήταν πάρα πολύ άβολο», αποκάλυψε στο TLIFE.

Γιώργος Κοψιδάς στα Νεοκλασικά του Alpha

 

Τα γυρίσματα για τη νέα σειρά του Alpha ολοκληρώθηκαν, ενώ σύντομα αναμένεται να δούμε τον Γιώργο Κοψιδά στη σειρά, Νεοκλασικά: «Πρόκειται για μια σειρά από παλιά θεατρικά έργα που είχαν γίνει και ταινίες, προσαρμοσμένα στο σήμερα. Στα Νεοκλασικά θα με δείτε σε δύο έργα, στον “Εμίρη και τον Κακομοίρη” αλλά και στην “Κόμισσα της Φάμπρικας”, όπου ερμηνεύω δύο πολύ διαφορετικούς μεταξύ τους ρόλους! Εγώ πέρασα υπέροχα και είμαι ευγνώμων για αυτή την όμορφη συνεργασία», ανέφερε ο Γιώργος Κοψιδάς.

«Δύσκολα θα ξαναπήγαινα στο Survivor»

 

Ένα χρόνο μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, ο Γιώργος Κοψιδάς έχει κρατήσει άριστες σχέσεις με τους συμπαίκτες του: «Παρακολουθώ όποτε μπορώ Survivor, έχω κρατήσει επαφές με πολλά από τα παιδιά που συμμετείχαν. Με την Κάτια Ταραμπάνκο, με τον Ηλία Μπόγδανο, με την Καρολίνα, τον Κόρο, τον Ασημακόπουλο, τον Γαλακτερό και με πολλά άλλα παιδιά έχουμε ξαναβρεθεί μετά το παιχνίδι», είπε ο Γιώργος Κοψιδάς.

Όσο για το εάν ο ίδιος ξαναπήγαινε στο Survivor: «Αυτό έχει να κάνει με το πότε θα μου γινόταν η πρόταση. Παρά τις δυσκολίες, την πείνα και την ταλαιπωρία, το Survivor ήταν κάτι που μου άρεσε πολύ, ήταν μια δυνατή εμπειρία. Την περσινή σεζόν, όταν μου έχει η πρόταση, βρισκόμασταν σε καραντίνα, με απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ και κλειστά θέατρα. Ήταν μια υπέροχη ευκαιρία να φύγω απ’ όλα αυτά!

Ελπίζω να μην βρεθούμε ποτέ ξανά στην ίδια κατάσταση. Δύσκολα θα ξαναπήγαινα στο Survivor, γιατί έχω ως προτεραιότητα την δουλειά μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή», είπε για τη συμμετοχή του στο Survivor.

Γιώργος Κοψιδάς και Bιγκανισμός

 

Για την απόφασή του να γίνει βίγκαν αλλά και την αλλαγή στον τρόπο ζωής του, εδώ και πολλά χρόνια, ο Γιώργος Κοψιδάς ξεκαθαρίζει: «Το βασικότερο στα τρόφιμα που καταναλώνω είναι ότι δεν έχουν μέσα, πόνο, αγωνία και θάνατο ζώων. Το λάθος είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι επικεντρώνονται στο διατροφικό κομμάτι.

Όταν κάποιος γίνεται βίγκαν, δηλαδή γίνεται ολικά χορτοφάγος, το κάνει κυρίως για ηθικούς λόγους. Είναι ενάντια σε κάθε μορφή κακοποίησης, βασανισμού και θανάτωσης οποιουδήποτε πλάσματος είτε για φαγητό και ένδυση, είτε να διασκέδαση στους ζωολογικούς κήπους και τα τσίρκο, είτε για πειράματα κτλ. Ο βιγκανισμός είναι φιλοσοφία ζωής δεν είναι απλά το τι τρώω. Το φαγητό έρχεται τρίτο. Το άλλο πολύ σημαντικό είναι ότι ο βιγκανισμός συμβάλει σε μεγάλο βαθμό και στην προστασία του πλανήτη», ανέφερε στο TLIFE ο Γιώργο Κοψιδάς.

Οι γείτονες από πάνω στο Θέατρο Πειραιώς 131

 

Πρόκειται για μια έξυπνη «οργασμική κωμωδία» που αφορά όλον τον κόσμο, αφού έχει θέμα τον γάμο, τις μακροχρόνιες σχέσεις και το αιώνιο πρόβλημα των ζευγαριών…την αναζωπύρωση της αγάπης και του σεξ… με όλα τα ξεκαρδιστικά επακόλουθα!

Το 2020 ο συγγραφέας έκανε την κινηματογραφική μεταφορά του θεατρικού έργου με τίτλο Sentimental (The people upstairs). Η ταινία προτάθηκε για πέντε (5) βραβεία Goya!!!

Η μεταφορά και η απόδοση του Ισπανικού έργου στα ελληνικά, έφεραν το έργο σε μια αντίστοιχη νεοελληνική πραγματικότητα δημιουργώντας χαρακτήρες σημερινούς γνώριμους και πολύ οικείους!

Ο Επαμεινώνδας Ζαχαρίας Μπέκος ή Ζακ Μπεκώ (Δημήτρης Σταρόβας) & η Άννα Μαρία Πετροχείλου Μπέκου (Αλεξάνδρα Παλαιολόγου) είναι παντρεμένοι 15 χρόνια και βάλε…!

Ο γάμος τους, περνάει μεγάλη κρίση και η σχέση τους έχεις αιχμαλωτιστεί στην ρουτίνα των χρόνων! Σχεδόν δεν αγγίζονται πια!!

Τρώγονται με τα ρούχα τους, οι καυγάδες είναι γι’ αυτούς καθημερινή συνήθεια!

Μια μέρα η Άννα Μαρία (Αλεξάνδρα Παλαιολόγου) προσκαλεί τους «γείτονες από πάνω» σε finger food dinner, προκειμένου να γνωριστούν καλύτερα και, παράλληλα, για να βγάλουν την υποχρέωση για τη βοήθειά τους στην ανακαίνιση του διαμερίσματός τους πριν από 6 μήνες!

Σύντομα όμως το κλίμα ανάμεσα στα δύο ζευγάρια αλλάζει… Η συνέχεια στο θέατρο Πειραιώς 131.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος/ TLIFE

(Με πληροφορίες και φωτογραφίες από Θέατρο Πειραιώς 131)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164