Κάτια Ταραμπάνκο: Απαντά για το Survivor και τα 10.000 ευρώ την εβδομάδα

Ερωτευμένη και ανανεωμένη η Κάτια Ταραμπάνκο δίπλα στον νέο της σύντροφο, Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, με τον οποίο έκανε τη νέα της έξοδο σε εγκαίνια καταστήματος δίπλα σε αρκετούς celebrities.

Η Κάτια Ταραμπάνκο ρωτήθηκε για το Survivor αλλά και υπέρογκο χρηματικό ποσό το οποίο διέρρευσε πως λάμβανε για κάθε εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο.

«Όχι δεν ισχύει. Όπως δεν ισχύουν και οι όροι που είχαν ακουστεί. Από εκεί και πέρα εγώ ξέρω ότι ήμουν εγώ, ο δικηγόρος της εταιρείας και ο μάνατζέρ μου παρόντες την ώρα που υπογράφαμε τα συμβόλαια. Δεν ήταν κάποιος τέταρτος στο δωμάτιο. Το συμβόλαιο απ’ όσο ξέρω δε διέρρευσε πουθενά, οπότε… καλά πήγε αυτό», απάντησε στις τηλεοπτικές κάμερες η Κάτια Ταραμπάνκο.

Όσο για τη νέα της σχέση δίπλα στον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, η Κάτια Ταραμπάνκο δήλωσε: «Είμαστε ήρεμοι με υποστηρίζει σε κάθε μου βήμα και σε οτιδήποτε κάνω. Με κρατάει ήρεμη και αυτό είναι το σημαντικότερο. Είμαι ευτυχισμένη και είμαι καλά», ανέφερε στις κάμερες.

Δες τις δηλώσεις της Κάτιας Ταραμπάνκο στο συγκεντρωτικό βίντεο με τις δηλώσεις των celebrities από τη νέα τους βραδινή έξοδο:

Κάτια Ταραμπάνκο: Κάνει τον απολογισμό της για το Survivor 

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε το δικό της απολογισμό σχετικά με την εμπειρία της, από την φετινή συμμετοχή της στο Survivor.

Το γνωστό μοντέλο, που από την περσινή σεζόν συγκαταλέγεται στις πιο δυνατές παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης, φέτος αποφάσισε να δοκιμάσει ξανά τις δυνάμεις της. Μπορεί η παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο να ήταν σχετικά σύντομη, όμως όσα βίωσε σίγουρα θα μείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη της.

«Μας πήρε έναν χρόνο αλλά τον κλείσαμε τον κύκλο μας! Ένας κύκλος…έντονος, από τον οποίον αποκόμισα πανέμορφα “ανεξίτηλα” σημάδια στα γόνατα στα χέρια, πλάτες, παλάμες, κλπ, για να θυμάμαι.

Αλλά αλλά το σημαντικότερο που αποκόμισα από το παιχνίδι αυτό, την ζούγκλα, τους στίβους μάχης, τους συμπαίκτες μου, είναι μοναδικά πράγματα για τον Άνθρωπο, την ψυχοσύνθεση μας, τα όρια μας, τα όρια μας όταν ξεπερνιούνται, το ένστικτο σωματικής και ψυχικής επιβίωσης και της Δύναμης που κρύβουμε Όλοι μέσα μας όταν πιστεύουμε πως δεν αντέχουμε άλλο.

Και το μόνο που χρειάζεται όταν όλα γύρω σου μοιάζουν να καταρρέουν και δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου, είναι ένα βηματάκι ακόμα, ένα άλμα ακόμα, ένα εμπόδιο ακόμα, λίγη προσπάθεια ακόμα και ΤΣΟΥΠ! μόλις ξεπέρασες τα όρια σου και είσαι όρθιος! Και συνεχίζεις. Γιατί έχεις την δύναμη! Είναι μέσα σου.

Συνοψίζοντας για να μην μακρηγορώ, καιρός για καινούργια, όμορφα πράγματα. Και κλείνοντας.. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την ψυχή μου. Έναν προς Έναν. Υγεία και Ειρήνη σε Όλους και Παντού», έγραψε στο instagram.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κάτια Ταραμπάνκο /Tarabanko (@kweenkatyatar)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164