Χριστίνα Μπόμπα: Στην αγκαλιά του Σάκη Τανιμανίδη στη Ρώμη – Το φωτογραφικό άλμπουμ και τα αρνητικά σχόλια

Στη Ρώμη βρίσκονται τις τελευταίες δυο μέρες, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης.

Το ζευγάρι διοργάνωσε το νέο του ταξίδι στην Ιταλία παρέα με καλούς φίλους. Ο Σάκης και η Χριστίνα ανέβασαν σχετικά στιγμιότυπα στα social media, τα οποία και σχολιάστηκαν από τους διαδικτυακούς τους φίλους.

 

 

Ανάμεσα στις αναρτήσεις η Χριστίνα Μπόμπα δέχτηκε, μεταξύ άλλων και αρνητικά σχόλια για την απόφασή της να ταξιδέψει με τον σύζυγό της στο εξωτερικό χωρίς τις δίδυμες κόρες τους.

Χριστίνα Μπόμπα – Η απάντηση στους followers

Μέσα από τα instagram stories η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε: «Μανούλες παρακαλώ μην έχετε τύψεις να περνάτε χρόνο για εσάς! Δεν χρειάζεται να αποδείξετε τίποτα και σε κανέναν».

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι πριν λίγους μήνες έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με τις δίδυμες κορούλες του. 

Χριστίνα Μπόμπα: Η φωτογραφία – απάντηση στην αγκαλιά του Σάκη Τανιμανίδη

Παραδομένη στην αγκαλιά του Σάκη Τανιμανίδη η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε τη νέα της φωτογραφία επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά πως το ταξίδι τους έγινε προκειμένου να περάσουν ξέγνοιαστο χρόνο μαζί ως ζευγάρι: «You and me», έγραψε για λεζάντα στο instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

Χριστίνα Μπόμπα – «Ο καθένας έχει άποψη για μένα»

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή Το Πρωινό, η Χριστίνα Μπόμπα είχε αναφερθεί στην δραστηριότητά της στα social media αλλά και σε όσους θεωρούν ότι υπερπροβάλει τη ζωή της με τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Ο καθένας έχει άποψη για εμένα, για τον Σάκη, για εσάς, για όλους… Αυτό που θεωρεί υπερπροβολή κάποιος για μένα δεν είναι υπερπροβολή, αλλά μία φυσιολογική χρήση των social media ενός ζευγαριού που είναι ενεργό» ανέφερε η Χριστίνα Μπόμπα.

Και συμπλήρωσε: «Όταν δηλαδή είμαι όλη μέρα με τα μωρά μου, θα δείξω τα μωρά μου. Όταν ήμουν όλη μέρα στη δουλειά μου, θα δείξω τη δουλειά μου. Είναι μία συνέχειά μου, ένας τρόπος έκφρασης, έχω άμεση επικοινωνία με τον κόσμο που με ακολουθεί. Τώρα πια γυναίκες που είναι αντίστοιχη θέση με εμένα, πιο πριν γυναίκες που ήθελαν να ταξιδέψουν… Ανάλογα με το τι ασχολούμαι, υπάρχει επικοινωνία και αυτό εμένα μου αρέσει, αλλά και στον Σάκη», είχε δηλώσει πρόσφατα καλεσμένη στο Πρωινό.

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους στη Ρώμη:

Πηγή φωτογραφιών: Instagram

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164