Survivor: Η Στέλλα Ανδρεάδου, ο Νίκος Αντωνόπουλος και ο Νίκος Γιάννης οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι Μαχητές νίκησαν το αποψινό έπαθλο ασυλίας στο Survivor, με συνέπεια οι Διάσημοι να αναγκαστούν να ψηφίσουν δύο συμπαίκτες τους προς αποχώρηση.

Στην χθεσινή ψηφοφορία, η μπλε ομάδα ψήφισε για μία ακόμη φορά τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ωστόσο, στο σημερινό αγώνισμα οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που δέχθηκαν το πλήγμα της ήττας και θα έπρεπε να ψηφίσουν τον παίκτη που θεωρούν πιο αδύναμο.

Λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας, υπήρξαν εντάσεις για ακόμα μια φορά με τον Κωνσταντίνο κι οι χαρακτηρισμοί έπεφταν βροχή. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στο συμβούλιο του νησιού με τον Γιώργο Λιανό να προσπαθεί να ηρεμήσει την κατάσταση.

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας είχαν την ίδια άποψη για το ποιος παίκτης πρέπει να αποχωρήσει από την ομάδα τους και τελικά ψηφίστηκε ο Νίκος Αντωνόπουλος. Στη συνέχεια η Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία είχε κερδίσει την ατομική ασυλία για την μπλε ομάδα του Survivor, έδωσε στον τάκο την Στέλλα Ανδρεάδου ενώ αντίστοιχα ο Στάθης Σχίζας ψήφισε για αποχώρηση τον Νίκο Γιάννη.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, η Στέλλα Ανδρεάδου, ο Νίκος Αντωνόπουλος και Νίκος Γιάννης είναι οι τέσσερις υποψήφιοι για αυτή την εβδομάδα.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164