Survivor: Αγνώριστοι οι παίκτες για το πάρτι ένωσης – Άφωνοι οι άνδρες με τις γυναίκες

To πολυαναμενόμενο πάρτι της ένωσης στο Survivor έφτασε. 

Μπλε και Κόκκινοι, μετά από τέσσερις μήνες περίπου είχαν την ευκαιρία να ανανεωθούν για το πάρτι της ένωσης, με τις γυναίκες να είναι αυτές που έκλεψαν την παράσταση με τη μεταμόρφωσή τους.

Οι διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι επιβίωσης κατέκλυσαν τις ντουζιέρες και έκαναν το πρώτο τους μπάνιο, ενώ στη συνέχεια φόρεσαν καθαρά και εντυπωσιακά ρούχα για το πάρτι της ένωσης.

Τα περισσότερα πλάνα της παραγωγής εστίασαν στα καλλίγραμμα κορμιά ανδρών, ενώ οι γυναίκες φόρεσαν τα αρώματα τους, έφτιαξαν τα μαλλιά του, φόρεσαν τα καθαρά ρούχα του και ετοιμάστηκαν για χορό και διασκέδαση.

Στο τέλος όλοι έμειναν έκπληκτοι όταν αντίκρισαν ο ένας τον άλλον, αφού όλοι οι παίκτες ήταν αγνώριστοι.

Δύο από τις διαγωνιζόμενες που ξεχώρισαν με την αλαλαγή τους, ήταν η Βρισηίδα Ανδριώτου αλλά και η Σοφιάννα Αβραμάκη. Η Βρισηίδα μαγνήτισε τα βλέμματα των συμπαικτών της με το κόκκινο φόρεμά της, ενώ η Σοφιάννα άφησε τους πάντες άφωνους, με το αποκαλυπτικό φόρεμα της.

«Ασημίνα είσαι γυναίκα;», ρώτησε με χιούμορ ο Νίκος Γιάννης ο οποίος έβλεπε συνεχώς την διαγωνιζόμενη να φωνάζει και να είναι καλύτερη και από άντρας κάποιες φορές στα αγωνίσματα.

Ένα από τα hightlight της βραδιάς ήταν ο Γιώργος Κατσαούνης ο οποίος έχει αποδείξει πως λατρεύει το γυναικείο φύλο δεν σταμάτησε να αγκαλιάζει και να φιλάει τις συμπαίκτριές του, εντυπωσιασμένος που είχε γύρω του τόσο όμορφες κυρίες.

Δες την «μεταμόρφωση» των παικτών

Λίγο πριν την έναρξη του πάρτι, ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τους παίκτες να ζυγιστούν, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να κάνει την αρχή. Ο παίκτης της μπλε ομάδας έχει χάσει ήδη 12 κιλά, ενώ ο Γιώργος Κατσαούνης ο οποίος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο από την πρεμιέρα του ριάλτι έχει χάσει 21 κιλά. 

Στη συνέχεια ζυγίστηκε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι 95 κιλά, ενώ σήμερα είναι 77 κιλά. Εκείνη όμως που άφησε άφωνους τους συμπαίκτες είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία έχει φτάσει 44 κιλά.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164